Zulmlere karşı önce Müslümanlar ve sonra da tüm insanlığın sorumlu olduğunu ve imtihan verdiğini belirten Yılmaz, "Kalbinde zerre merhamet, vicdan ve insanlık kırıntısı taşıyanların Filistin özellikle Gazza şehrinde 40 gündür yaşanan bu katliam ve vahşet karşısında susması ve tüm gücüyle Mücadele etmemesi mümkün müdür?" dedi.

Uşak Üniversitesi, Filistin'e destek ve Bahar Etkinlikleri başlıyor Uşak Üniversitesi, Filistin'e destek ve Bahar Etkinlikleri başlıyor

"Vallahi Rahman’a el açmaya, dua etmeye yüzüm-üz kalmadı" diyen Yılmaz, Selahaddin Eyyubi'den bir anekdot aktardı:

Selahaddin Yusuf Eyyubi Kürdi Hz. lerinin Kudüs işgal altındayken; ‘’Ya Rabb’i! Yenildik! Ve mağlub olduk! Tevbe ettik! Senden başka sığınağımız yok! Tüm sebepler tükendi! Sen, bize yardım etmesen helak olanlardan oluruz! İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme’’ diye dua ettiği gibi bugün biz de adeta feryat ederek, mahcubiyet içerisinde Rabb’imize sığınıyoruz.

Yılmaz, ilahi ültimatomların rehberliğinde yaşamanın önemine vurgu yaparak "Şeytan ve askerlerinin tüm Savaşlarında ana hedefleri, Allah’a Kulluğu tercih eden ve zulme karşı gelen her insandır! Ve İnsanları bu Şeytan yollarından, izimlerinden ve zulümlerinden kurtarmak için gönderilen tüm Peygamber Efendilerimizle izinden giden muhlis âlimlerimizdir!" dedi.

Dünya ve İnsan var oldukça! Makale: Dünya ve İnsan var oldukça!