Yakın siyasi tarihin sembol isimlerinden Şevki Yılmaz, seçim sonrası iktidarın çözüme kavuşturması gereken birtakım mağduriyetler sıraladı ve önemli uyarılarda bulundu.

Eğitimin milli olmayışının maddi ve manevi yıkımların menbaı olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Merhum Nureddin Topçu Üstadımızın “Bu Ülke Maariften yıkıldı! Tekrar Maariften ayağa kalkacak!” tespitleri maalesef senelerce lafta kalmış eyleme dönüştürülememiştir" dedi.

Yılmaz, iktadara "İktidar içine sızmış feminist ve kripto kafalılarının oyunlarıyla; süresiz nafaka, erken evlilik mağdurları, kadının beyanı esastır gibi İslam’a isyan olan zulüm kararlarıyla oluşturulan yüz binlerce mazlumların ahlarının ve beddualarının bitmesi için acil tedbirlerin alınması hala devam eden bedduaları duaya çevirecektir." ifadeleriyle seslendi.

Siyonistler Şifa Hastanesi’nden çekildi: Mezarlığı yıktılar, cesetleri çıkarıp attılar Siyonistler Şifa Hastanesi’nden çekildi: Mezarlığı yıktılar, cesetleri çıkarıp attılar

Ayrıca; Yılmaz, habervakti.com yazarı eğitimci Adnan Kalkan'a ait, tüm bu sorunlar ve dahasının tahlilini içeren “Reise Çağrı” makalesini okunmasını salık verdi.

Söz konusu makalenin tamamını okumak için...