Zulümleri sonlanıncaya kadar tüm emperyal suçları ve faillerini boykot etmemiz gerektiğini vurgulayan Yılmaz, boykotun siyasi, askeri ve iktisadi boyutta sürdürülmesinin önemine dikkat çekti.

Boykotun İlahi mesajla bildirildiğini dolayısıyla imanımızın bir gereği olduğunu belirten Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“..Ey Rabbimiz! Bunların ( Firavun ve Firavunlaşanların)servetlerini (mali ve ekonomik dengelerini) çökert ve batır...” (Yunus S. 88) İlahi Mesajında Allah’ımız, dünya barışını bozucu, tüm mazlumlara karşı her türlü silahlı saldırılar karşısında Müslümanların Emperyalist Zalimlerle Siyasi, Askeri ve İktisadi Ekonomik ilişkilerini derhal kesmelerini emrediyor!

Yılmaz boykotun tarihte başarılı örnekleri olduğunu belirterek "Antlaşmalara İhanetleri sebebiyle Medine’den çıkarılıp sürüldükleri Hayber Kalesinde fitnenin merkezi haline gelen faşist Yahudilerin savaşmadan teslim olmalarının ana sebebi ekonomik gelirleri olan Hurma ağaçlarının bizzat Allah’ımızın emriyle kestirilmesi olduğu gerçeği de İmanımızın gereği olan ekonomik boykotların tesirinin en büyük kanıtıdır!" dedi.

Güçer Kafa yazdı: Bulamaç Güçer Kafa yazdı: Bulamaç

Ayrıca Yılmaz; din, mezhep, ırk fark etmeksizin Siyonist terörle olduğu gibi emperyalist güçlerin zulümlerini boykot etmenin Müslümanlara farz olduğunu belirtti.

Zalime Boykot İmanımızın ve İnsanlığımızın gereğidir! Makale: Zalime Boykot İmanımızın ve İnsanlığımızın gereğidir!