Bismillahirrahmanirrahim

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan sonra Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Bugün tarihi bir gün! Kâbe-i Muazzama'nın kutsal şubelerinden Fethin Sembolü Ayasofya Camii Kebiri'ni; Allahımızın yardımı, ikramı ve lütfu sayesinde tekbirlerle tekrar açıyoruz Elhamdülillah!

Sevincimiz çok büyük! Bugün Cuma Bayramımızla beraber çifte Bayram yaşıyoruz elhamdülillah!

Sevgili Peygamberimiz, Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş Fatih Mehmed Sultanımızın ve kahraman ordusunun Fetih Emaneti Ayasofya’yı aslına döndürerek bedduasından kurtuluyoruz elhamdülillah!

Akın akın, melekut aleminde ki melekleri ağlatacak şekilde fevc fevc Ayasofya'da Cuma kılmaya yürüyoruz elhamdulillah!

Attığımız her adımda birbirimizle selamlaşıyor, kardeşliğimizi pekiştiriyor, yüzümüzde tebessüm ve hamd gözyaşlarıyla kılacağımız Cuma Namazı için ''Ayasofya'da itikafa niyet ediyoruz'' elhamdulillah!

Yeniden Bizans zulmünün karanlık çağını kapatıp, Hak ve adaletin aydınlık çağının kapısını açıyoruz elhamdülillah!

Fatih Sultan Muhammed Han'dan itibaren tüm padişahlar dahil olmak üzere, Akşemseddin gibi manevi liderlerimizin her birinin namaz kıldığı o mübarek mekanı torunları olarak yeniden açıyoruz elhamdulillah!

Tebrikler Türkiyem! Tebrikler Milletimiz!
Tebrikler Başkanımız Receb Tayyib Erdoğan kardeşim!

Roma Merkezli fitne ve fesad dünya’sından, İstanbul Merkezli Barış Dünya’sına dönüşün kapılarını açıyoruz İnşAllah!

İçimizdeki Siyonist uşaklarınca zincirlenen Ayasofya’mızın kapatılışından ondört sene sonra ilan edilen Siyonist Rejim İsrailÎn kurulmasıyla, küresel emperyalistler ve uşakları tarafından esir edilen Mescid-i Aksa’mızı ilelebet özgürlüğüne kavuşturmanın kapısını bugün prangaları kırarak açıyoruz İnşallah!!

Değişmez ve değiştirilmesi asla teklif dahi edilemez Ana Yasamız Kur'an-ı Kerim’de İnsanların canları, namusları ve malları gibi Mescidlerin tamamı da Mü'minlere emanet edilmiştir!

“Allah’ın mescidlerinde Allah’ın adının anılmasına ve hükmünün özgürce ifade edilmesine ve yaşanılmasına engel olan ve içki, kumar, fuhuş gibi her türlü ahlaksızlığı yaygınlaştırarak camiye giden yolları tıkayan, buraların toplumsal etkinlikten yoksun, cemaatsiz ve harap olması için çaba harcayanlardan daha zalim kim olabilir? İşte öylelerine, bu mescitlere ancak korku içerisinde girmek yaraşır. Onlar için bu dünyada aşağılık, âhirette ise çetin bir azap vardır!” (Bakara S.114) Ayet-i Kerimelerdeki İlahi tehditlere aldırış etmeden İslam Medeniyetimizle birlikte Mabetlerimizi Müzeye çeviren Firavun ve Şeddadilerin Allah’ın gücü karşısında nasıl yenildiklerine bugün yeniden şahid oluyoruz elhamdülillah!

Bugün, Medeniyetimizin ve Mabedimizin göğsüne değen nâmahrem eli kırdık ve Ayasofya’mızı aslına döndürdük! İslam Medeniyetimize kavuşacağımız kapıları açtık! Elhamdülillah!

Zira;
Bütün mescitler ve bütün câmiler sadece Allah’ındır ve yalnızca O’na ibâdet amacıyla yapılmış kutsal kurumlardır! Bütün secde makamlarında sadece Allah’a kul olun! Allah ile birlikte başka hiç kimseye kulluk yapmayın! Sakın el açıp yalvarmayın!” ( Cin S.18)
“Allah’ın mescitlerini
(dini ve manevi hizmet merkezlerini), ziyaret etme ve oraların bakım ve gözetim hizmetlerini yürütme işini, ancak Allah’a ve âhiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başka hiç kimseden korkmayan Müslümanlar yapabilirler. İşte umulurki onlar doğru yola ulaşan kimselerdendir!o(Tövbe S. 18)

İlahi ihtar ve ikazlarına uymak için Ayasofya’mızı şirkin her çeşidinden temizleyerek aslına döndürmek İmani görevimizdir!

Mekke’de Hacılara su dağıtmayı ve Mescid- Haram'ı (Beytullah’ı) onarmayı, Allah'a ve ahiret gününe iman edip (sevabını sadece O’ndan umarak) Allah yolunda cihad edenin (yaptıkları) gibi mi saydınız? (Cihadla diğer hayırları bir tutmakla aldanmaktasınız. Bunlar) Allah katında asla bir olmazlar. Allah (Hakk hâkim olsun ve insanlar huzura kavuşsun diye yapılması farz olan cihadı terk ederek) zulmeden bir topluluğu hidayete asla ulaştırmayacaktır. (Tövbe S.19) Ayet-i Kerime'nin gereği Ayasofya’mızı Camiye yani aslına döndürürken Maddi ve Manevi Cihadi sorumluluklarımızın artığını asla unutmamalıyız!

Ayasofya gibi tüm Mabetlerimizin, Canlarımızın, Namuslarımızın, Mallarımızın ve Vatanımızın sigortası İmanlı, İlimli, ahlaklı güçlü nesil, güçlü toplum, Hak ve Adaletin hâkim olduğu süper güç bir Devlet ile sağlanacağını da asla unutmayalım!

Allah (c.c), İslam’a ve Müslümanlara kilitli diğer kapıları açarak, sadece kendisine Kul olmak için çalışan Müslümanların daim yar ve yardımcısı olsun! Sultan Fatih ve ordusuna rahmet etsin, makamlarını sevenleriyle birlikte cennet eylesin. Amin

Hak, adalet, ehliyet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb ve terbiyeyle oluşacak “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr