İnsan ne kadar da unutkan ve nankör… Ne kadar da zalim ve yalancı...

Unutkan, çünkü tarihte onca Firavun'un hikâyesini okur, bir zamanın en güçlüsüyken çok kısa zamanda nasıl da zelil olduğunu hatırlamaz. Gücüne güvenir, oysa her zalim zaten aynı kaderi yaşadı, yaşayacak. Tıpkı şimdiki iki firavun, zalim olan Biden ve Netanyahu gibi... Bu iki akılsız ya da Siyonist maşaları hem kendini hem halkını yakacak. En güçlü dönemlerinde olduklarını sanıyorlar ama yıkılışa sebep olduklarını fark etmeyecek kadar zelil ve akılsızlar.

Gerek ABD gerekse İsrail yaşayabildikleri en güçlü dönemlerini yaşadılar. En güçlü olduklarını düşündüklerinden olsa gerek, zulmü en hat düzeye çıkardılar. Üstüne üstlük bir de zulmederken adaleti gölge olarak gösterdiler. Tıpkı “Irak’a demokrasi getireceğiz” gölgesiyle katliam, tecavüz ve zülum getirdikleri gibi... Güçlerinin delisi olduklarından dolayı mazlumların gözlerinin içine baka baka, sanki onlara adalet getirecekleri vaatleriyle onları perişan ettiler.

Evet, Amerika da İsrail de en güçlü oldukları ve en zalim oldukları zamanı yaşadılar. Ama sonları geldi... Şimdi ya Amerika halkı uyanıp Biden'i, İsrail halkı Netanyahu'yu idam ederek savaş ve soykırım suçuyla ülkelerinin yüzlerine çaldıkları bu utancı temizlerler ya da ebediyen şeref, ahlak, adalet değerlerini yitirecek ve tarihe kara leke olarak geçecekler. Nitekim ikisi de an itibarıyla on beş binden fazla sivilin katilidir ve katletmeye devam etmektedirler…

Biden ve Netanyahu öyle ileri gittiler ki, kafa kafaya verip hastane vurdular, cami, kilise, esir kampı vurdular. Ambulans vurdular, mülteci kampı vurdular. Kimsenin sesi çıkıyor mu? Hayır...

BM kamplarını vurdular, sesleri çıktı mı? Hayır... Ey BirLEŞmiş Milletler! Siz hani adalet, güvenlik, barış üzere çalışırdınız! Size ait olanı bile vuran İsrail'i sadece tasvip etmemek ile (o da alt seviyede, sözde) mi yetineceksiniz? Sizin de insanlığa söyleyecek sözünüz kalmadı. Piyon olarak kuruldunuz ve öyle de itibarsızlaştınız. Gürcistan ve Ukrayna'da gösterdiğiniz duruşu Gazze'de göstermeyişinizin sebebi, elbette Gazze'nin Müslüman olmasıdır. Ey NATO! Barış gücüsün öyle mi? Hadi oradan... İsrail savaş uçakları sürekli sivil yerleri bombalarken sen barış gücü olup oralı olmayacaksın öyle mi? Hepinizin emir aldığı yer aynı.

Zalimsiniz, katilsiniz... En az İsrail kadar başta Amerika, Almanya,İngiltere ve diğerleri... Hatta İsrail'e ambargoya karşı çıkan BAE, Bahreyn, Fas, Suudi Arabistan... Hele sizin yatacak yeriniz yok. Siz ey zalimlerle işbirliği yapanlar! Allah ve Resulü'nün yüzüne nasıl bakacaksınız? Sebep olan işleyen gibidir diyen İslam Peygamberi sizin yüzünüze tükürmez mi? Dünyevi makamlarınız için (sizi oraya kimlerin getirdiği de belli ya) öldürülen bebekleri görmezden gelirsiniz. Makamlarınız batsın. Şerefinizi ayaklar altına aldınız. İsrail ile bu katliamlara ortaksınız. Onlarla birlikte cehenneme sürüleceksiniz.

Küçücük çocukların bedenleri paramparça olmuş. Babalar, anneler parmak kadar çocuklarını tabuta değil kucağına koyup gömecek yer bulamıyor. Daha yeni prematüre doğmuş bebeklerin dahi üzerine bomba yağdırılıp öldürülüyor. Şehitlerin cenazelerini köpekler yerken sizin imanınız nerede? Hadi İsrail yönetimi ve halkını anlarım... Onlar tüm insanlığı hayvan olarak görüyor. Hayvanları (Müslüman, Hristiyan fark etmez) öldürmek sapkın inançlarında var. Yoksa çıkıp atom bombası atalım diyen şizofrenden tutun, silahlı-kravatlı fark etmez diyen katil savunma bakanlarına kadar hepsi birer canidir. Onları anlarım da, siz ey diğer dünya liderleri ! Siz celladınıza mı âşık oldunuz? Sizinle kukla gibi oynayan ve sizi tarih önünde devletinizle beraber rezalete, ihanete, zalimliğe sürükleyen ve damgalayan Netanyahu'ya nasıl destek olursunuz?

Siz ey tarihten ders almayan Batı liderleri! Hiç mi Hitler'den, Mussolini'den ders almadınız! Onlar kendi zamanlarının en güçlü liderleri idi. Hanginizin kuvveti onların kuvvetine yetişir? Bakın tarih onları hem kendi devletleri ve milletleri hem de dünya halklarına zalim ve katil olarak yazdı. Lakin onlar da sizin şuan yaptıklarınız gibi sıra kendilerine gelmeyeceğini düşünüyorlardı. Ama geldi ve rezil oldular. Siz de aynı kaderi yaşayacaksınız.

Elbette eninde sonunda Gazze'de yapılanın savaş değil soykırım olduğu sizden sonra gelecek nesiller tarafından kabul edilecektir. HAMAS sizin algı yönetimi ile gösterdiğiniz gibi bir terör örgütü değil vatanını koruyan Kuvayi Milliye'nin ta kendisidir. Tarih bunu elbette yazacaktır. Ama sizler zalim, katil ve hain olarak tarihe geçeceksiniz. En evvel sizden sonra gelecek olan nesilleriniz sizi yuhalayacaklar. Çocuk katilleri olarak tarihe geçeceksiniz.

Ve siz ey Batı halkları! Vatanlarınızı siyonist destekçisi yöneticilerden kurtarın. Yoksa vatanlarınızda asla huzura kavuşamazsınız. Gazze'de öldürülen çocukların ahı sizi perişen eder. Kalpsiz, hissiz, duygusuz ve insani melekelerini kaybeden Biden ve Netanyahu' ya alet olmayın. Engel olun. Olun ki sizi uçuruma atmasınlar. Biden ve Netanyahu böyle büyük bir zulüm yaparak intihar ettiler. Bari sizi ve devletlerinizi bu utançtan kurtarın.

Son olarak; Kassam ve Kudüs mücahitleri için gereken bedelleri canımızla ödemeye hazırız. Biz de tıpkı onlar gibi şehadeti dört gözle bekliyoruz. Devletimiz sınırları açsa milyonlar Kudüs'e, Gazze'ye akarız. Ve elbette o gün gelecek. Kassam mücahitleri ve Osmanlı torunları olarak Kudüs'te, Mescid-i Aksa'da birlikte namaz kılacağız. İmam Ebu Ubeyde, Müezzin Ebu Hamza olacak. Bizler de saf saf arkalarında namaza duracağız. İmanımız tamdır.
Adnan Kalkan
[email protected]
Twitter: @adnankalkan01
YouTube: Adnan Kalkan