Deprem bölgesine bedava konut ?

Gelişecek ekonomi ?

Büyük Türkiye?

Hepsinin sonunda gereksiz bir şekilde neden mi soru işareti? Daha bütüncül bir politik çizgi oluşturmamış bu 7 başlı ejderha ile mümkün olmayan başlıklar olduğu için soru işareti.

Kendileri proje olmaları yetmiyormuş gibi tek projeleri olan bir birliktelik: Erdoğan gitsin. Daha kendi içinde bir olmamış bu koalisyon bir tek acı getirir. Sadece bir örnek verecegim.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ NE OLACAK?

İYİ Parti Lideri Akşener, İBB’nin kız yurdunda kalan üniversite öğrencisi gençlerle bir araya geldi. Gençlerden gelen İstanbul Sözleşmesi sorusunu yanıtlayan Akşener, "Kesinlikle, yani kimse cayamaz. İstanbul Sözleşmesi yaşatır” dedi. (01.04.2023 Yeniçağ Gazetesi )

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kadına yönelik şiddetin önlenmesini amaçlayan İstanbul Sözleşmesi’nin 'kadına şiddeti 10 misli artırdığını' öne sürerek, "Sadece kanun yaparak, sadece hukuki düzenlemelerle bu konunun üstesinden gelmek mümkün değil" dedi. ( Cumhuriyet Gazetesi)

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Haber 7'ye yaptığı açıklamada İstanbul Sözleşmesi'nin Ortak Politikalar Mutabakat Metni'nde yer almadığını vurgulayıp, partinin 'engelleyici düstur' takınacağının altını çizdi.

Danıştay 10. Dairesi, İstanbul Sözleşmesi'nin feshine ilişkin 20 Mart 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararının iptal istemini reddetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu millete sözüm var. İktidar olduğumuzda, Allah'ın izniyle olacağız, halkın takdiriyle. İlk 1 hafta içinde, hatta 24 saat içerisinde İstanbul Sözleşmesi'ni yürürlüğe koyacağız" dedi. (19.07.2022 Cumhuriyet Gazetesi )

“İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararı hukuka aykırıdır. İstanbul Sözleşmesi’ne yeniden taraf olacağız. 6284 sayılı Kanun’un kadını koruyacak şekilde etkin uygulanması sağlayacağız.” Kararın iptali için DEVA Partili kadınlar da Danıştay’da dava açmıştı.

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, “Bu hukuksuzluğun, yok hükmündeki çekilme kararının düzeltilmesi için Danıştay’a davamızı açıyoruz. ‘Bahaneleri bırakın! Şiddete uğrayan kadınların yardım çığlıklarını duyun!’ diyoruz” demişti. Şimdi ben sorumu sormak istiyorum yapma mülayim demek yeter mi? Yedi başlı ejderha daha başlamadan darmadağın bir görüntüyü sahneliyor. Allah muhafaza başladıktan sonra telafisi olmayan bir yol. Bu halk izin verir mi? Tek dert Erdoğan gitsin . Başka bir cümle yok. Tahrikler, saçma sapan söylemler, halkı kin ve nefrete sürekleyen bir dil...

Savcılar Nerede?

İl binasının kurşunlanması ile kıyameti koparan bir siyasi figür vardı sahnelerde. Tek derdi halkı tahrik ve iç karışıklık. Elinden bir belge olmadan bu ülkenin Devlet Başkanına karşı saldırı. Ortaya çıkan sonuç basit bir adli olay. Şimdi tersinden düşünün lütfen! Ya İyi parti taraftarları sağa sola saldırsaydı! En basit ihtimali söyledim. Diğer ihtimalleri mazallah deyip susuyorum.

Evet Savcılar nerede?

Bir büyüğümüz ne demişti; "olaydan sonra bakarız, bu iş kime yarıyor. Kime yarıyorsa fail de odur diye." Çocukken çok korkutulmuş birinin daha sonraları bu durum ile yüzleşmemesi sonucu ortaya koyduğu savunma mekanizması misali,ben korkmuyorum! Ya da; korkmuyorumki! Korkmuyorumki ! Nidaları falan... Haklısınız. Sayın Yaşar Okuyan'dan korkmadığınızı gördük.

Ben bir kere daha söylüyorum. Derdiniz ülke değildir . Derdiniz sadece ama sadece ; Sayin Erdoğan. Siz bu hayali kurdukça tüm hayalleri denetleyen sahip hayallerinizi kursağınızda bırakacak inşallah. Üç göze hizmet edenler zafer nidaları atıp coşarken yeniden büyük bir balkon konuşmasına şahit olacaklar inşallah. Bundan dolayı fazla heyecan yapma diyorum Mülâyim !

Biz sizi anladık. Amacınız? "Erdoğan gitsin" Projeniz? "Erdoğanı devirmek" Tarafınız? "Erdoğansız taraf" Bu memlekete ne yapacaksınız? "Erdoğanı göndereceğim"!!! Ülke ile ilgili bir proje ? Yok! Yedirmezler