Deniz, İzeddin el-Kassam Tugaylarının Netanyahu'ya (Siyonizm'e) karşı direnişinin Çanakkale Savaşı'na kadar uzanan bir tarihi olduğunu belirtti.

 Gazze'yi vuranlarla, Mehmetçik'i vuranların aynı merkezden emir aldığını belirten Deniz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi operasyonlarının bu merkezleri rahatsız ettiğini ifade etti.

Gazze'deki soykırımın büyük ölçüde Yahudilerin emniyetini tehdit ettiğini belirten Deniz, "Aklı başındaki Yahudiler, bu zulümler böyle devam ederse dünya da artık hiçbir yerde emniyet içerisinde olamayacaklarını görmüyorlar mı?" dedi.

Sadece mazlum Filistin halkını, topraklarını ve ilk kıblemizi değil; emperyalistlerin ve siyonist rejimin utanç vericiliğinden, kendilerini de kurtaracağımız; Ben-i İsrail'in dindar, mütedeyyin ve Siyonizm karşıtı Musevilerine ayrıca sesleniyor ve diyoruz ki;

Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak...

Sadece mazlum Filistin halkını, topraklarını ve ilk kıblemizi değil; emperyalistlerin ve siyonist rejimin utanç vericiliğinden, kendilerini de kurtaracağımız Ben-i İsrail'in dindar, mütedeyyin ve Siyonizm karşıtı Musevilerine ayrıca sesleniyor ve diyoruz ki:

Hanuka Günü, Pagan Yunan Kralı Antiohus ve ordularının tasallutundan, BET AMİKDAŞ'ın (Süleyman Mabedi) kurtarılarak, putperestlerden ve dönemin Siyonistlerinden SÜLEYMAN MABEDİ'nin temizlenip, 8 kollu ŞAMDAN, MENORA'yla Mabedin aydınlatılması gibi...
Biz de,
BEYT'UL MAKDİS'imizi; Putperest, Kabalist, Satanist Siyonistlerden kurtararak, avlusunda 12bin kandil yakarak aydınlatacağız inşaAllah!
Yavuz'un Kudüs'ü fethinde olduğu gibi!
Bu kez 12binbir, kandil yakacağız!
"Arkasına sığınacak ağaç bile bulamayacaklar" sözü tecelli ettiğinde iş işten çoktan geçmiş olacak!
Göreceksiniz!

Büyük Yahudi Sürgünü! Makale: Büyük Yahudi Sürgünü!