Şevki Yılmaz, devletleri yıkan şehvetperest ve makam, mal gibi dünyevi şeylere metalara tapan zihniyeti mercek altına aldı.

Yerli ve milli eğitim müfredatı programını kimler engellemek istiyor? Yerli ve milli eğitim müfredatı programını kimler engellemek istiyor?

Yılmaz söz konusu durumu şu şekilde örnekledi:

Koskoca Cihan Padişahımız Sultan Abdulhamid Halifemizi ve iktidarını kendisinin açtığı medreselerde (orta eğitim ve üniversitelerde) yetişen gavur aşığı (batıperest), şehvetperest ve  modaperest gençler eliyle cihan devletimizle birlikte devirdikleri de inkar edilemez tarihi bir gerçektir!

Devletleri yıkan bu durumun yegane kaynağına dair soruşturmalarını okurlarıyla paylaşan Yılmaz, cinsel sapkınlık sosyal terörüne "Sahte ‘’Özgürlük’’ kavramı altında teşvik edilen yeryüzünün en büyük ahlaksızlığı olan cinsi sapıklık tedavi edilmeden ve önleyici tedbirler alınmadan eşyalara ve başkalarına tapınma hastalıklarının tedavisi mümkün değildir!" diyerek dikkat çekti.

Yazısını adet olduğu üzere bir dua ile sonladıran Yılmaz, "Dünyaperest, Nefisperest, Servetperest, Şehvetperest, Makamperest, Modaperest ve Putperest gibi şirk hastalıklarından hepimizi ve neslimizi muhafaza buyursun." ifadelerini kullandı.

Kullara ve diğer yaratılmışlara asla kul ve köle olmayacağız! Makale: Kullara ve diğer yaratılmışlara asla kul ve köle olmayacağız!