Kısa bir süre öncesine kadar Twitter olarak bilinen sosyal ağ X, artık birkaç kriter karşılandığı sürece kullanıcıların web sitesinden video indirmesine izin veriyor.

İlk olarak, içerik oluşturucunun, yayınladığı içeriğin indirilmesine açıkça izin vermesi gerekiyor. Ayrıca, web sitesindeki videoları kaydetme özelliği, yalnızca, Blue aboneliği için ödeme yapan kişilerden oluşan doğrulanmış kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.

Elon Musk, yeni özelliği kendi hesabından duyurdu ve doğrulanmış bir kullanıcının bir videoyu, tam ekran modundayken ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta (...) menüsüne dokunarak indirebileceğini açıkladı. Ayrıca Musk, X’in yakında sadece ekrandaki içeriğe dokunup basılı tutarak videoları mobil cihazlara indirmeyi kolaylaştıracağını da söyledi.

Geçmişte, insanların videoları kaydedebilmek için üçüncü taraf web sitelerini ve uygulamaları kullanmaları gerekiyordu. Tabii ki, ödeme yapmayan kullanıcılar, X’ten içerik indirmek istiyorlarsa yine bu araçları kullanmak zorunda kalacak. Şirket, ücretsiz üyelerinin web sitesi üzerindeki yeteneklerini sınırlarken, özellikle ödeme yapan üyeler için yeni özellikler yayınlamaya yönelik bir strateji izliyor. Temmuz ayında, spam sorunlarını gidermek için ücretsiz kullanıcıların gönderebilecekleri DM sayısını sınırlayacağını duyurdu ve ayrıca daha önce, doğrulanmamış kullanıcıların görebileceği gönderi sayısını günde 600 ile sınırlandı.

Elon Musk, Elon Musk, "Apple vergisinin" ayarlanması talebiyle Tim Cook ile konuşacağını söyledi

Baykar yönetiminden personeline dev kar payı: Tam 18 maaş... Baykar yönetiminden personeline dev kar payı: Tam 18 maaş...

Bu arada X, doğrulanmış kullanıcılara 25.000 karaktere kadar gönderiler yayınlama olanağı verdi ve üç saate kadar uzunlukta videolar yayınlamalarına izin verdi. Daha yakın bir zamanda, Blue abonelerine, hizmet için ödeme yaptıklarını açıkça belirtmek istememeleri durumunda mavi onay işaretlerini gizleme seçeneği de sunuldu.