Hadi yine iyisiniz, gözünüz aydın, bir Alman BioMedikal şirketi, 5G zararlarını abson de eden yeni bir cihaz geliştirdi.

Bunlar hep böyle yapıyor zaten. Önce mikrobunu yayıyorlar, sonra ilacını ve sonra da aşısını satıyorlar.

Bizim siyasilerimiz, bilim adamlarımız 5G’nin sivil hayatta bu şekilde kullanımının zararlarını İNKAR etmeye devam etsinler, Amozon’da bu cihazların satışı başladı. Ya hu aynı yerde 15 yıl dayanıklı gıda paketleri satılıyor, özel ambalajında.

Kimine göre bir “Nükleer kış”a hazırlanıyorlar, kimine göre bir “Siber Savaş”a. Kimine göre de Mikrop, gıda, savaş terör, yangınlar, akla gelen ne kadar “esbab-ı cefa” varsa toplayıp gelmeye hazırlanıyorlar. Aceleleri var. 2025’e kadar işi geri dönülmez noktaya taşımaları gerekiyor. 2045 bu sürecin sonu. Global Resed, tam olarak o zaman hayata geçecek ve son biyolojik insanı da postalamış olacaklar bu dünyadan.

Böyle bir Şeytani planları var. Kendi aralarında 100 milyon insan yeter diyorlarmış. 500 milyon denek olarak kullanacakları, eski zamana ait canlı türlerini sergilemek için filan yedekte tutacaklar hesaplarına göre.

Şu manyetik kutuptaki değişmenin beraberinde getireceği iklim dalgalanması ve hava hareketleri ile, (+-) kutuplarının yer değiştirmesinin canlı hayatta sebep olacağı çalkantılı dönemde bu işi bitirmek istiyorlar, Manyetik kutuplardaki basınç değişikliğinin yol açacağı depremler, volkanik olaylar devam ederken. Bu süreci, HUMAN 2 için bir fırsat olarak görüyorlar. Bu süreçte bir de ŞİRA ve TARIK etkisi var. O da yaklaşıyor. Biri çekme, öteki itme gücüyle hayatın her alanında kendini hissettirecek.

Manyetik kutup kaymasında daha çok şimşek olayı, daha çok göktaşı olayı yaşayacak gibiyiz, bu değişim sadece dünyada değil, bütün güneş sisteminde yaşanıyor. Bu süreçte çöller vahaya, vahalar çöle dönebilir. Zor bir zaman. Ama birileri bu zor zamanda, yangına körükle gidercesine bu TRANS HUMANİZM ve GLOBALRESET projesini hayata geçirmek istiyorlar. Ellerinde AİU / Alçak İrtifa Uyduları, NeuraLink ve 5G gibi imkanlar var. Laser ve RF’le sabit ve hareketli her noktayı vurma imkanları var. Akıllı sabit ve otonom sistemler üzerinden her canlı Hack’lenebilir hale getirilmeye çalışılıyor. BioHacker’ler ve robotik Humonoid askerler görev bekliyorlar.

Bu arada bir savaşla, insanlığın geri dönüş, kaçış, savunma noktalarının tamamını imha etmek istiyorlar. Bütün finansal, askeri, ekonomik merkezler hedefte. Ülkeler, topluluklar, grupların savunma, direnme kapasiteleri yok edilmek isteniyor. Bütün eski döneme ait konvansiyonel sistemler ve kapasiteler hedefte olacak. Özellikle Çin ve Hindistan’dır savaş kaçınılmaz. Rusya’ya bu kadar büyük toprak bırakmak istemiyorlar. Hatta Rusya ve Çin’in oyun dışına, merkezin dışında yedekte tutmak istiyorlar. İlk üçte, ABD, İngiltere ve AB yeter onlara göre. İslam dünyasını kendi içinde boğmak için İran-Saudia savaşı muhakkak gibi. Müslümanlar Mekke ve Medine’nin derdine düşsünler ki, Kudüs ve Filistin’i düşünemesinler. Bunun için İslam dünyasında kurgulanmış bir Mehdi çatışması bu senaryoya göre uzak değil. “Şii ve Sünni Mehdil”er 3 kıtada İslam dünyasını kan gölüne çevirebilir. Bu çatışmalar olurken, birileri yangına körükle gitmek için seferber olabilir. Oktar’cılar sadece Türkiye’nin kan üzerinden gen haritasını çıkartmadılar, İslam dünyasının Mehdi beklentisi ile de bir harita çıkarttılar. Kimin ne düşündüğünü ve nasıl hareket edeceklerini biliyorlar. Zaten bir de “Mesih”, “Meşiah” tartışması var, “Emanet/Ahid sandığı” konusu var. Bu Teopolitik gündem kimsenin fazla da umurunda değil gibi. Şimdilik Suriyeli göçmenler ve seçim kampanyasına odaklanmış bir Türkiye var önümüzde.

Bugünün en hayati konusu HUMAN 2 ve bu anlamda Musk’un duyurduğu NEURALİNK’lerin insanlar üzerinde denemeye başlanması ve tabi, yeni dünyanın inşası için ENDÜSTRİ 4.. Biz insanlara ve hayvanlara Chip takacaklar dediğimizde dalga geçenlerin şimdi sesleri çıkmıyor. Birileri Allah’ı ve Allah’ın vaat ettiği cenneti bırakıp, Şeytan’ın vaat ettiği MetaVerse/Öteki dünya’ya, sanal cennete doğru koşuyorlar sanki.

Tamam, yeni mikroplar yeni hastalıklar sırada. Chemtrail tartışılıyor, yine birilerine göre komplo, ama bakanlık kuduz ve hastalık saçan böcekler filan diyor. Uluslararası sistem önlerine ne koyuyorsa yiyorlar. Bu arada süt inekleri kesimde, Tavuklar Tavuk değil, daha doğrusu klonlanmış ne olduğu belli olmayan bir canlı türü, antibiyotik, östrojen ve hormon yüklü.

Kıblesi belli olmayan Dijital dönüşüm tam gaz devam ediyor. Sahi MetaVerse’deki camide kıbleyi nasıl bulacaksınız? Ona da biz çözüm de bulunur. Siber alemde çözümsüzlük yok. Belki bir Avatar müftüden siber fetva da icat ederler. Siber Kabe’de siber zemzem de var mı?

Birileri bize sıfır atık, karbon ayak izi, hava kirliliği diye başka yere bakmamızı öğütlüyor. Birbirinden bağımsız gibi görünen bu aşı, pandemi, İstanbul sözleşmesi, Lanzorotte, moda, endüstriyel gıda, LGBT, ekonomik, sosyal, siyasi olayların hepsinin bu senaryoda önemli bir yeri var.

Yeni insan Human 2 ve Yeni sanayi Endüstri 4.. Global resetçiler bu iki cephede mevzileniyorlar. Tamam onların bir planı var, Allah’ın da bir hükmü. Onlar istiyor diye her istedikleri olacak değil. İnsanlık aklını kullanırsa bu derin uykudan uyanır ve hesap sorar. Bu ne kadar geç olursa ödeyeceğimiz, kan, can, ekonomi, zaman maliyeti o kadar yüksek olur. Allah’ın ipine tutunanlar kurtulacaklar, onlar mahzun olmayacaklar. Bu zalimler topluluğuna yardım etmeyin, onları yakacak ateş sonra size de dokunur.

Benden söylemesi. Selam ve dua ile.

UYARI-YORUM

-Global tehdide, global karşı duruş:

Dünyanın bütün erdemli insanları birleşiniz!

-Adayları görmeden karar verme, Aklını kiraya verme!

OYUN’u görmeden, OY’unu verme!

5Gvırusnews