Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Geçen haftaki yazımızda “Yalanla Abad olunmaz!” başlığı altında ‘’yalan’’ konusunu kaleme almıştık!

Yalan, zulmün kapısının anahtarı olduğu için bu hafta da ‘’zulüm’’ kavramını;  “zulümle abâd olunmaz!” serlevhası altında  ele alalım istedik.

Allahımızın elçileri Peygamberleri yoluyla gönderdiği Yüce İslam Dinimiz her türlü zulmü, yani haksızlığı, işgali, sömürüyü, şiddet ve baskıyı ortadan kaldıracak yegâne ilaçtır! Ve tek çaredir!

Canlı ve cansız tüm varlık âleminin yegâne koruyucusu İslam’dır. İslam; getirdiği helal ve haram ilkeleriyle ırk ve İnanç ayrımı yapmadan tüm insanlığın başta akıl olmak üzere; canlarına, nesillerine, namuslarına, mallarına, alın terlerine ve inançlarına baskıyı, şiddeti, sömürüyü ve her türlü terörü ortadan kaldırmayı hedeflemiştir!

Bugün tüm dünyada İslam dışı; Kapitalizm, Komünizm, Sosyalizm, Kamalizm, Laisizm, Deizim, Budizim gibi beşeri ideoloji ve düzenlerle ve tüm Şeytani yollar ile Allahımıza şirk koşulmaktadır!

Ve bu zalim sistemlerle yeryüzünde zulme devam ediyorlar! İşte Asya ve işte Afrika! Açlık, susuzluk, sefalet, baskı, şiddet zulümleri altında inim inim inlemeye devam ediyorlar!

Doğu Türkistan Devletimizi işgal eden ve katliamlarına acımasızca devam eden Çin Emperyalizmi, Filistin’i işgal eden İsrail Siyonizm’i, Irak’ı işgal eden ABD ve AB Emperyalizmi, Keşmir ve Arakan’ı işgal eden Hindistan Emperyalizmi, Kırım’ı, Ahıska’yı ve Suriye gibi birçok ülkeyi işgal eden Rus Emperyalizmi ve Afrika’yı İşgal eden Fransa, İtalya ve İngiltere gibi Avrupa Birliği Emperyalizmi yeryüzünün en büyük zulüm çete Devletleridir!

‘’Onun için en büyük zulüm Şirktir!’’ (Lokman S.13) Yani İslam dışındaki tüm rejimler ve tüm ideolojiler İnsanlığa ve varlık âlemine yapılan en büyük zulümdür! Bu şeytani sitemlerin Firavun, Nemrud, Mao, Hitler, Lenin, Tito gibi putlaştırılan öncüleride yeryüzünün en büyük zalimleridir!

Bu zalim ‘’Beşli Çete’’ devletler eliyle devam ettirilen silahlı ve silahsız savaşlarla dünya insanlığının aklı, canı, malı, nesli, namusu, kültürü ve hukuku işgal alındayken biz Müslümanlara düşen İmani, Ahlaki ve Vicdani sorumluluğumuz vardır!

-Bu zalim İşgalci haydut Devletlerin ürettikleri Mallarına Ekonomik boykot her Müslümanın ve Halkı Müslüman Ülkenin İmani görevi olduğu gerçeğini hayatımızda uygulamalıyız! Bu yolla Onların Müslümanlara ve Ülkelerimize uyguladıkları Ekonomik Ambargoyu Onlara uygulamayı başararak zulümlerini durdurmalıyız!

-Önce bu azgın saldırgan Emperyalist Devletlere karşı Devletimizi her türlü Şirk yani zulüm kanunlarından arındıracak şuurlu bir toplum oluşturmalıyız!

- Hala Cezaevlerinde olan genç yaşta meşru evlilik mazlumlarının, Süresiz nafaka mağdurlarının feryadına, ahlarına ve beddualarına sebep olan Avrupa’ya uyum yasalarıyla kendi vatandaşlarımıza zulüm yapmaya devam etmekten acilen vazgeçerek tövbe etmeliyiz!

- Aile boşanmalarının, Kadına ve Erkeğe şiddetin, çocuk istismarlarının, cinayetlerin, zinanın, Fuhşun, Faizin, her çeşit terörün, çeşitli hileli yollarla soygunların ve esrar eroin gibi uyuşturucu bağımlılıklarının artarak devam etmesinin ana sebebi olan bu necis Avrupa uyum yasalarını, çarpık ve karışık gayri millî eğitim sistemini acilen çöpe atmalıyız!

-Hak ve Adalet temeliyle yeniden ayağa kalkacak Devletimizi Maddi ve Manevi güçlü hale dönüştürmek için birbirimizi yemekten, birbirimizle uğraşmaktan, birbirimizin kuyusunu kazmaktan ve birbirimize zulmetmekten acilen vaz geçmeliyiz!

Netice ; “Bir de zalimlere (sevgi beslemek, yağcılık yapmak veya yaptıkları işlere rızâ göstermek suretiyle) meyletmeyin; sonra size (Dünyevi ve Uhrevi) ateş dokunur (Dünyanızda Ahiretinizde Cehenneme dönüşür). Sizi bu azaptan kurtaracak Allah’tan başka yardımcılarınız da yoktur! (Hud S.113) İlahi Mesajı bizlere, içten olsun dıştan olsun zulmün her çeşidini ortadan kaldırmayı emredip ihtar etmektedir! Müslüman Atalarımız bu Ayet-i Kerime’yi “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste!”sözüyle ne güzel tefsir etmişlerdir!

Zulümle İktidar olunmaz! Zulümle Abad olunmaz. Ve zulümle abad olanın akıbeti berbat olur! Zira tarih bunun canlı şahididir!

Allah (c.c), hepimizi Din, Irk ve Mezhep ayırmadan daim mazlumun yanında, zulmün ve zalimin daim karşısında eylesin! Amiin

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın, Osmanlıcanın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook:  @sevkiyilmaztr    @sevkiyilmaz1955

İnstagram: sevkiyilmaztr