Z kuşağı, yani Biyolojik insanın son örnekleri, din, ahlak, ahlak ve biyolojik cinsiyetten bağımsız bir BİREY olarak tanımlanıyor. Onun cinsel kimliği, eğilim-yönelim, deneyime dayalı bir tercih sorunu. Onun için GENDER olarak tanımlanan bir GENOM o!

İNSAN 2.1 SİBORG olacak. O TRANSHUMANİZM Projesi çerçevesinde  kafasına NEURALİNK projesindeki senaryoya göre NANOCHİP takıldıktan sonra O ARTIK NESNELARASI NETWORK’UN HAYVA ve MAKİNA ile aynı networkte, QUANTİK sistemin BİYONİK bir AKSAM’ı olacak. Dininiz, ahlakınız, aileniz, paranız, malınız olmayacak ama çok mutlu olacaksınız (!?). Daha da muhteşemi “Tanrı olacaksınız tanrı”. Bir AVATAR’a dönüşüp, RUHSUZ ve BEDENSİZ bir varlığa dönüşebilecek, ölüleriniz, diriltilebilecek Ölümsüz olacaksınız!?

Anlatabildim mi bilmiyorum da, anlayacağınız ŞEYTAN’la birlikte onu sizin için hazırladığı CENNET’e gideceksiniz. METAVERSE de, HARAM, SUÇ, YASAK olmadan NEFSİN tatminine ulaşacaksınız.

İNSAN 2.1 ve 2.3 bu devam edecek, TANRI olmak için kaçıncı seviyede olmak gerekiyor onu bilmiyorum, ama bu kadar çok tanrı olunca, Tanrılar Tanrısı da olacaktır. Nasıl olsa ölüm olmayınca, yol ne kadar uzak olursa olsun, bir gün kavuşacaksınız demektir o makam, tabi o zamana kadar Hacklenmez ya da bir Tanrılar savaşına kurban gitmezseniz. Bir de ya Şeytan size yalan söyledi ise.. Artık BioHackerler de var biliyorsunuz. Zaten yeni sistemde Yapay zeka ve yapay bilinç üzerinden kimsenin Hacklenmesine gerek kalmayacak. Akıllı sistemler sayesinde de bu gün artık bilgi güvenliği zaten bir hikaye. Sizin gözünüzü o konudaki yasalarla kapatıyorlar, kendileri ise bugün doğrudan size ait kişisel bilgilere ulaşabiliyorlar.

Mesela sizinle aynı bir den çok AVATARınız olabilir. Geçmişte yaşamış kişilerinizin de AVATAR’lerini üretebilirsiniz, Dini önder, devlet adamı, komutan, filozof onun bir numarası olacak. İsterseniz bunların Canlı kopyalarını da üretebilirsiniz. Onlara GENOMİK’ler diyeceğiz. Ya da Mitolojideki gibi KİMERİK canlılar. İnsan Hayvan karması da olabilir bu canlı, birkaç insanın özelliklerini birleştirip yeni bir canlı türü de üretebilirsiniz. Daha öncekilere benzemeyen bir canlı programlamak istiyorsanız, ona  X-ENEBOTH diyeceğiz. Yani bu iş İnsan 2.0’la kalmayacak, 1,2,3,4.. devam edecek.

İNSAN 2.0 olacaksa, TOPLUM’unda bir numarası olacaktır.

TOPLUM 1.0, Avcı ve toplayıcı toplummuş. TOPLUM 2.0 Tarım ve yerleşik düzene geçen toplummuş, TOPLUM 3.0 ENDÜSTRİ ve seri üretim toplumu imiş. TOPLUM 4.0 Bilgi toplumu ve bilgisayar ağlarını ifade ediyormuş. Toplum 5.0 dedikleri NESNELERİN İNTERNETİ  ve interaktif bir şekilde İNSAN, HAYVAN, BİLGİSAYAR etkileşimi. Daha doğrusu Quantik dönem.. Aslında İNSAN türlerine göre farklı katmanda bilgisayarlar. BlockChain, Public Web, DeepWeb, OtherWeb.. Bu Avatarların, Klonoidlerin, X-eneboth’ların, yani İkincil varlıkların  networku. Hz. Nuh Gemi yapmış, o hesabta yok. Kutsal kitaplarda, QUANTUM mantığı ile açıklanabilecek, zaman ve mekan ile ilgili olaylar BİLİM’in ilgi alanına girmiyor. İstanbul’daki Dikilitaş Mısırdan buraya nasıl getirildi, orada nasıl kesildi ve hangi gemi ile taşındı ve oraya hangi Vinçle dikildi, bundandan söz edilmiyor tabi. Artırılmış sanal gerçeklikle üretilen bir illüzyonu bilim diye dünyaya dayatıyorlar.

Aslında ilk RESET bu gün atılmıyor insanlığa, Westefelya anlaşması ile kurulan ilk uluslararası düzen de bir RESETLEME idi. BRETTON WOODS ile kafalar resetlendi ve bir kağıt parçası altın kadar değerli oldu. Bütün insanlık ipnoz edildi sanki. Uyanık geçinen” 68 Kuşağı, Kıral’ın çıplak olduğunu, bu kağıdın bir değeri olmadığını söyleyen bir uyanık adamın üzerine saldırtıldı, ekonomik özgürlük için sömürüye karşı direnen (!?) solcuların eli ile 68’de Paris sokakları, Global sömürünün çarkı yeniden işler hale getirildi. Bizim zihinlerimiz bugünkü anlamda 1645’de ilk kez resetlendi. O gün RESET 1.0 idi, bugün RESET 2.0 merhalesine geldik. Yine Siber diktatörlüğü ve siber Faşizmi, siber köleliği özgürlük zannederek, Kendi varlığını yoklukları ile temellendirdiği, resetlenme tehdidi altındaki  siyaset, bürokrasi, iş dünyası, akademi, STK, Media ve kanaat önderleri ve cemaat yapıları destekliyorlar. Kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşan, celladına aşık kalabalıkların sevinç çığlıklarını duyuyorsunuz, bu “ÇÖP İNSANLAR” İnsin Şeytanları(!?)na dönüşen efendilerinin GERÇEK BİR CEHENNEM olan SANAL CENNETİnin kapısında.

İNSAN da, TOPLUM da bu senaryoda, tamamen DİN ve AHLAK dışı. YENİ NORMAL dönem, tüm eski dönem NORM’larını, KAVMAM ve KURUMLARI’nı TOPYEKUN ve DÜNYA ÖLÇEĞİNDE RESETleme istiyor. GLOBAL RESET bunu ifade ediyor.

Bakın, bunlar ALLAH’a, DİNE’e, AHLAK’a, her türlü KUTSAL’a savaş açan bir topluluk. TOPLUM 1-2-3 diye sıralarken, Toplum 1, Avcı-toplayıcı toplulukmuş. Hz. Adem evde oturuyordu, okur-yazardı. Konuşuyordu, herşeyin adını ve özelliğini biliyordu. Çocukları hayvancılık ve tarımla meşgul oluyordu. Bu anlamda Toplum 2.0 iddiaları da havada kalıyor.

ENDÜSTRİ 4.0 kısaca şu şekilde tanımlanabilir. Endüstri 1.0, 1784’de ilk mekanik dokuma makinasının bulunması ile  endüstri dönemi başlamış oldu. Yani 1789 Fransız devriminden 5 yıl önce! Endüstri 2.0, 1870’e gelindiğinde Elektirik kullanılmaya başladı ve ilk seri üretim bandı kuruldu. Endüstri 3.0, 1969’da  programlanabilir üretim için otomasyon sistemi devreye alındı. Ve bugün Endüstri 4.0 İnternet dönemi.

Bu günler bir Milad olarak kabul ediliyor. 2000-2020 Hazırlık dönemi idi. 2020-2025 Geçiş dönemi, 2025-2045 Uygulama ve yeni dünya düzeninin kavram ve kurumları ile hayata geçirilmesi. Bunu yaparken, Din, Kehanet, Mitoloji, Astronomi, Astroloji, Bilim, Siyaset, her şeyi kendi planlarına göre kullanıyorlar. 2045’de QUNATİK ÇAĞ başlıyor. O gün, zaman ve mekan yeniden tanımlanmış ve boyutlararası geçiş mümkün olabilecek bu senaryoya göre.

Zalimler için yaşasın cehennem! Zalimlere yardım edenler ve bu haksızlık ve zulüm karşısında sessiz kalanlar, onlara yardım ve yataklık edenler için de!.. Selam ve dua ile..

5G vırusnews