Derin Gerçekler

Önce LA İLAHE demeyi öğreneceğiz ve hemen ardından İLLALLAH diyeceğiz. Hem “Allaha ve ahiret gününe inandım” diyeceksin, ben de “Müslümanlardanım” diyeceksin, sonra da “kula kulluk edeceksin”, haksızlıklar karşısında susanlardan olacaksın, kınadıklarının ve hatta kafirlerin yaptıklarını yapacaksın. O zaman kafirden de beter Münafık olursunuz. Namaz kılmaz ama insanları teheccüd namazına çağırırsınız. Her türlü haltı yer, Cumaları ve bayram namazlarını kaçırmaz, her yıl Hacca gitmek yetmez, birkaç defa umreye de gidersiniz. Evet evet, haddi aşarsanız velev ki cinayetlerin şahidi olsanız arkasındaki ismi bilseniz üstünü örtersiniz. Hırsızları bilseniz gık’ınız çıkmaz. Her türlü ahlaksızlığı yapan adamlarla kol kola girer, her adımda dinden uzaklaşır birde ahkam keser, yetmez ayetler okur, ahlak dersi verirsiniz, üstüne birde ''zafer inananlarındır ve zafer yakındır!'' nutukları çekersiniz, haksızlıklar karşısında susar, lal kesilirsiniz. O zaman da birileri çıkar ve şöyle der; “haksızlıklar karşısında susanlar dilsiz şeytanlardır.” Farklı görünseniz de, Kurban keserek Genelev açanların zihniyet ikizlerine dönersiniz. Ah şu bizden gözüküp, onlar gibi yaşayanlar!

Sahi Rabia Naz’ı kim, ne için öldürdü? Bu cinayeti bilip susanlar bu cinayetin suç ortağıdır. Bunlar kız çocuklarını diri diri toprağa gömen müşriklerden daha beterdir. Bakın aşağıda durun yukardakileri görün, ya da yukarıda durun aşağıdakilerin yaptıklarını bilin, farketmez. Herkes bu anlamda hep dışarıdakilere bakıyor ama bir de çevrenize, içinizdekilere, yakınınızdakilere de bir nazar edin. Eğer bu yazdıklarımdan rahatsızlık duyuyorsanız, zaten ben de bunu tam onun için yazıyorum.

Kılavuzu Pedefolik, Satanist, Siyonist Habat ve GlobalReset çetesi olanların varacağı yer Cehennemin dibi olacaktır. Sizi uyarmak istiyorum. Gelin tevbe edelim. Yoksa bu dünyada da ahirette de halimiz harap. Siz cehenneme doğru yokuşaşağı koşar gibi giderken peşinizde kalabalıkları da sürüklüyorsunuz. Kazandıklarınız cehenneminizde sizi yakacak yakıta dönecek ve peşinize taktıklarınızın veballerini yükleneceksiniz ayrıca. Akletmez misiniz? Ötekiler o yolu zaten seçmişler. Bizden gözüküp, onlar gibi yaşayanların, insanları Allah ile aldatmaya kalkanların hali daha yaman olacaktır.

Sahi tek örnek Rabia Naz değil. Tekvir 9’da ne deniyordu: “Diri diri gömülen kıza hangi suçundan dolayı öldürüldüğü sorulduğunda”, evet evet “Amel defterleri açıldığı zaman”, “gök yarıldığı zaman”, “cehennem ateşi harlandığında” ve “cennet yaklaştırıldığında ve onlara kitapları sol taraflarından verildiğinde”; sahi o gün ne yapacaksınız, kime sığınacaksınız, o annelerin evlatlarından ''nefsi nefsi'' diye kaçtığı günde. Sanıyor musunuz liderleriniz, şeyhleriniz, örgütleriniz, sizi alkışlayanlar, ortaklarınız size şefaat edecekler.

Sahi, bu Maske, Mesafe, CoVID, mRNA çetesinin sebep olduğu ölümlerin hesapları, bu cinayetin suç ortaklarından sorulmayacak mı sanıyorsunuz? Fay hattına bina yapan, inşaatın demirini, çimentosunu çalanlardan yaptıklarının hesabı sorulmayacak mı? Onlar kiramen katibine suçüstü oldular, haberleri yok.


“Gaybe ve ahiret gününe iman ettik” derken, hiç düşünmediniz mi? 5G yi kurarken bunun hesabını vermeyeceğinizi mi sanıyorsunuz? İklim, TransHumanizm, Karbon ayak izi, sentetik et, geni ile oynanmış, fıtratı bozulmuş gıdaları insanlara yedirirken hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz, vcjdanınız sızlamıyor? Gözünüzü kör, kulağınızı sağır eden, kalbinizi hissiz bırakan ne? YOKSA KALBİNİZ Mİ MÜHÜRLENDİ.

Evet evet! Biz Alemlere rahmet olarak gönderilen, ahir zaman peygamberinin ümmetiyiz. Nasıl olur da bu görevinizi unutur, Şeytanın dostu olan Deccal’in başını çektiği uluslarası sistemin taşeronluğuna soyunursunuz. Ey siyaset bezirganları, kendi aranızdaki tüm ihtilafları bir kenara bırakıp, Şeytanın yeryüzünde bir cennet ve ebedi hayat yalanına kanarak 5G’ye, Gen manipülasyonuna, Klonoid’e, sentetik ete, Fuhşiyatın her türüne, Trans Humanizme, Dijitalizme, Siborg projesine, İnsan, Hayvan ve bitki de her türlü fıtrata yönelik müdaheleye ''LA'' demiyor da evet diyorsunuz. Allah'tan korkun! İnsan 2, Endüstri 4 devrimi aslında Şeytani bir plan olarak insanlığa karşı açılan bir şavaştır. Bu senaryoya evet diyenler, bu savaşta Şeytanın tarafını seçmiş olurlar. “Biz ıslah edicileriz” diyen Şeytan yalan söyledi.  Onlar “bozguncuların ta kendileridir”. Onların peşine takılmayın. Uyanın!

İnsan, “insan” olmayacak Tanrı olacak. Tanrı aday adayı olmak için önce kafanıza Chip takacaklar ve bir biyonik robota dönüşeceksiniz. Performans Pass. puanınız yeterli ise yani sisteme uyum konusunda örnek bir, din, ahlak, gelenekten ve biyolojik cinsiyetinden bağımsız bir BİREY olabilirseniz, GENESİS’te yeniden yaratılacaksınız. Yani TRANSHUMANİZM sürecinde ilk adım NEURALİNK. DNA MANİPÜLASYONU ile ÜSTÜN İNSAN olacacaksınız. KLONOİD’e dönüştürüleceksiniz. Bir KİMERİK GENOM olarak dilerseniz kendinizi AVATAR’lara da dönüştürebilirsiniz, artırılmış sanal gerçeklik aleminde. METAVERS’te ve gerçek dünyadada çoğul bir hayat yaşayabilirsiniz. Gerçek dünyada kendinizi klonlayabileceğiniz gibi, diğer canlılardan bu yeni kopyanıza gen ve organ transferi yapabilirsiniz.

Ya hu, insan olmayınca geriye ne kalıyor. Devlet olmayacaksa, hangi milletten söz ediyorsunuz. Sahi o zaman bu Türk-Kürt kavgası ne oluyor? Adamlar ''tek para, tek ordu, tek hükümet, tek hukuk düzeni”nden söz ediyor. Onların Rabiası (!?) da bu. Buna razımısınız? O zaman bu iktidar-muahelefet kavgası da ne. Hani hepiniz uluslararası sisteme sadakat konusunda hiç karşı çıkmıyordunuz ya! Sahi, tek dünya hükümeti, nakitsiz global para politikası ve tek merkez bankası, tek ordu, özel mülkiyetin ilgası, milli devletin lağvı, biyolojik cinsiyet ve ailenin sonu, sentetik et ve fıtri yapısı ile oynanmış gıda, ilaç, zorunlu çoklu insan ve hayvana aşılamalar, hava, su, toprak üzerinden global nüfus planlanması ve dünya nüfusunun azaltılması, global ekonomik planlama, evrensel BİREYSEL gelir ve harcama için Performans ve Uyum Pass.’ı, satınalma, seyahat, izleme, dinleme, kontrol için deri altı Chip uygulaması. Sosyal kredi politikası, Carbon ayak izi ile üretim ve tüketim planlaması, 5G ve nesnelerin interneti ile, İnsan, hayvan, makine ve bitkinin entegrasyonu, Siborg, Avatar, Klonoid, X-enebothlar Humanoidlerin hayata geçirilmesi, Artırılmış sanal gerçeklik planının hayata geçirilmesi, MetaVerse, Astral yolculuk ve LucidDream uygulamaları ile yeni insan, yeni hayat, yeni insan, yeni toplum, yeni üretim, yeni paylaşım ve tüketim, eğitimsiz yeni bilgi toplumu, ruhsuz insanlar. İnsan üretme çiftliklerinin kurulması, Ulaşım olmadan zaman ve mekan sınırı olmadan sanal dolaşım. NEOM ve LİNE siber ev şehir uygulaması ile hava ve suyun, toprağın sınırlı ve kontollü kullanımı, kendi kendine yeterli otonom ev ve şehirler. Sıfır atıkla idrarını iç, atığını ye. Bedensiz, din, ahlak ve gelenekten, biyolojik cinsiyetinden bağımsız BİREY insanlar için yeryüzünde bir cennet ve ebedi hayat.

BM’nin 2021- 2030 misyonu ve hedefi belli. Sahi Türkiye “Yeni Dünya Düzeni” dedikleri bu sistemle uyum politikası için  söz verdiğine göre, “Türkiye Yüzyılı” bunun neresinde, bana söyler misiniz?

Ah! “Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım!”
Yarın bu konuya farklı bir açıdan bakmaya çalışacağım.
Uluslararası sistemin ihanet planlarının detaylarına girmeye çalışacağım.

Selam ve dua ile.