Bismillahirrahmanirrahıım

Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Bizi ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

“Asla Unutmayalım!”

“Baskı, zulüm ve işkenceyle temel hak ve hürriyetleri, Allah yolunu, Allah yolundaki faaliyetleri engelleyen haksızlık eden (zalimlere sevgi göstererek, yakınlık, ve yağcılık yaparak veya yaptıkları işlere rızâ göstermek suretiyle) asla meyletmeyin. Ve asla eğilim göstermeyin,! O Zalimlerin fiillerine iştirak etmeyin, yardımcı olmayın, desteklemeyin ki, size Dünya ve Ahiretin Cehennem ateşi dokunmasın. Unutmayın ki, sizin Allah’tan başka hiçbir yardımcınız, hiçbir dostunuz yoktur! Öyleyse kendinize Allah’tan başka bir dost bir Veli aramayın, aksi hâlde ilâhî yardımdan yoksun kalırsınız! Rezil ve zelil olursunuz!” (Hud S.113 Meali ve Tefsiri) İlahi mesajı ışığında Din, Irk Mezheb ayırımı yapmadan Zalimin karşısında, mazlumun yanında olmamız İmanımızın ve Müslümanlığımızın gereğidir!

Yeryüzünün zalimleri Çin, Rusya, ABD ve AB tarafından sınırsız şekilde beslenen ve desteklenen Zalim Ermenistan’a piyon olarak kullanılmasının, şımarıklığının ve zulmünün bedelini Allahımızın yardımı ve Türkiye’mizin desteğiyle mazlum Azerbaycan tarafından hezimete uğratılarak ödettirilmiştir Elhamdulillah!

Bu tokat; Çin, Rusya, ABD, AB ve İran gibi bizden gözüküp her fırsatta arkadan hançerlemeye devam edenleri bir kez daha ifşa etmesi açısından; yöneticileri "sözde Müslüman" olan ülkelere verilen ibretlik bir cevaptır!

Mazlum coğrafyaların halklarının Türkiye'nin hamiliğinin ne kadar önemli olduğunu anlaması açısından da adeta bir turnusol kağıdıdır. Bu zafer ve zaferlerin devamı için, Türkiye aslanının yüz yıllık atalet, cehalet, asabiyyet, ideolojik ayrışma gibi morfinlerin tesirinden kurtarılıp Hak ve Adalet İlkeleri doğrultusunda daha da güçlendirilmesi gerekmektedir! Çünkü mustaz'aflar ve mazlumlar, Anadolu Aslanını hasretle beklemektedir.

Zalim Devletlerin Patronu olan Baş terörist Siyonist İsrail’in Muhafızı ABD, Avrupa kovboylarının işgalleriyle Mazlum Kızılderili ve Afrika'lı kardeşlerimizin kan ve gözyaşları üzerine kurulmuş haydut bir devlettir!

Başkanı Tilki Trump’ta olsa, Biden Çakalı da olsa fark etmez!

Türkiye’miz Aslan olup Dünya nöbetini bu beşli Çeteden devralana kadar buldukları her fırsatta saldırmaya devam edecekler!

Asla Unutmayalım ki;

Emperyalist Çin’in, Amerika'nın, AB’nin ve Rusya'nın da asıl hedefi Anadolumuzdur!

Nihayi hedefleri Mukaddes Beldelerimiz Mekkei Mükerreme, Medineyi Münevvere ve Kudüsü Şeriftir!

Toprak altında kefensiz yatan milyonlarca Şehid ve Gazilerimizin tam bin yıllık Emaneti olan Anadolu’muza ve Mukaddes Beldelerimize Allah için sahip çıkalım!

Birlik ve beraberliğimizle sahip çıkalım!

Biz, birlik için de olursak, bize kimsenin gücü yetmez. Biz, birbirimizi yemezsek bizi kimse yiyemez ve yenemez! Bu ülke hepimizin ve hepimiz aynı gemideyiz!

Şahsi ve nefsi ihtiraslarımız sebebiyle Türkiye gemisinin batırılmasına izin vermeyelim! Fırtınalı denizde, devasa dalgalarla mücadele devam ederken, isyan çıkaranlardan, gemiyi delenlerden ve terkedenlerden olmayalım.

"Hükûmet başarısız olsun da varsın ülke yansın" mantığında ki Dış Güçlere yarayan mandacı muhalefetten vazgeçmeliyiz!

KKP (Kazanamıyorsak Kaybettirelim Partisi) hased ve hırsıyla ülkenin geleceğini karartmak için çalışanlarla İttifak içinde olan kardeşlerimiz bu çilekeş milletin vebalini ve Ümmetin ahlarını nasıl ödeyecekler?

Etrafımız düşmanlarla çevriliyken birbirimize düşmanlık niye?!

Bizim Siyon-Haç İttifakından zaten yeterince düşmanımız varken “Böl! Parçala! Yut!” oyunlarının maşaları ve Piyonları olmaktan ne zaman kurtulacağız?

Onlar birleşirken Biz neden ayrıldıkça ayrılıyor, bölündükçe bölünüyoruz?

“Birleşmemek üzere Birleşmişiz!” inat hırs,hased, mal ve makamkolik hastalığını; dinimiz İslam’ın Vahdet, Uhuvvet ve Ümmet İlacıyla ne zaman tedavi edeceğiz? Hepimiz Düşmanlarımızın eliyle bir leş olunca mı birleşeceğiz?

“Girmeden tefrika bir millete düşman giremez! Toplu vurdukça sineler onu top sindiremez!” mısralarındaki gerçeği asla ama asla unutmayalım!

Netice;

“Ey iman edenler! Savaşta düşman bir topluluk ile karşılaştığınız zaman, asla gevşekliğe kapılmayın! Onlar karşısında kararlı, sağlam durun ve Allah’ı çokça anın ki, dünya ve Ahirette kurtuluşa erişesiniz!

Bir de, Allah’a ve Elçisine gönülden boyun eğerek itaat edin ve sakın birbirinizle çekişmeyin; aksi hâlde korkuya kapılırsınız da, rüzgarınız (bütün heybet ve kuvvetiniz ve İktidarınız) kaybolup gider.

Ve en sıkıntılı anlarda bile, zorluklara göğüs gererek sabredin! Unutmayın, Allah, daima sabredenlerle beraberdir.” (Enfal S.46) İlahi Mesajına ve tüm Mesajlarına İman edip Hayatımıza uygulamayı Allah (c.c) hepimize Lütfetsin!

Salı Akşam saat 20.30’da Akit Tv ve Kanal 68 Ortak Canlı yayın “Milli Diriliş!” programında buluşmak dileğiyle Allah’a emanet olun!

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb, terbiye ile eğitilecek Din ve Vatansever nesillerimizin kuracağı “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr