Maddi ve Manevi sahada güçlü, Yeniden Büyük Türkiye’nin oluşumunda büyük emeği bulunanlardan, merhum ve mağfur Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocamızı vefatının 5. Yılında rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Makam-ı âli, kabri nur olsun.

Dünyanın barış köprüsünün kilit taşı ismiyle müsemma Anadolu’muz korunması çok zor olan bir vatandır. Ve bizim için son vatandır Anadolu!

Başkentlerin Başkenti Mekke-i Mükerreme’den sonra insanlığın ikinci hicret merkezidir Anadolu!

Azgın, sapkın, isyankâr, zalim toplumları helak eden meşhur Nuh Tufanının bitiş noktasıdır. Sadece Allah’a inanan, salih Müminleri taşıyan Gemisinin oturduğu Cudi dağı ve Hz. Nuh (a.s)’ın yaşadığı ve vefat ettiği Cizre’yi bağrında barındıran yerdir Anadolu!

Tüm kıtalardaki Ülkelerin Ana ocağıdır Anadolu!

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin teşviki sayesinde 1071 Malazgirt zaferiyle açılan Anadolu kapılarında bin yıl Dünyanın barış köprüsünün kilit taşı olduk!

Hasetten, ırkçılıktan ve Mezhepçilikten beslenen Kardeş kavgaları ve bizden gözükerek gözümüzü oyan leş kargaları piyonlar yüzünden Anadolu’muz zaman zaman işgale uğradı. Zaman zaman derebeylerin ve gezici yeniçerilerin ayaklanmalarına sahne oldu.

Ve neticede, kilit taşımız hilafet (Dünya Liderliği) müessesini söküp, barış köprüsünü yıktılar!

Yüz yıldır Anadolu’yla beraber tüm kıtalar; garip, öksüz ve mazlumların feryad ve figanıyla doldu!

Anadolu’nun bağrında yeniden kurulan genç Türkiye’mizin yenilmesini ve tarihten silinmesini planlayan Haç-Nifak-Siyonist şeytan ittifakı içimizdeki Sivil ve sivri derebeylerine 90 yılda tam 8 post ve dost Modern darbe yaptırttılar! Ve böylece 100 yıldır savaşmayan şanslı ülkemizi 70 yıl evvel ve halen savaşan yenilmiş yakılmış batık batı ülkelerine muhtaç ettiler! Osmanlı torunlarını Haçlı Ülkelerin sokaklarını süpüren köle işçileri yaptılar!

Bir avuç mutlu ve putlu azınlığın elindeki günümüz kırk haramileri Tekelci Sermaye, Dönmelerin kontrolündeki kan ve gözyaşıyla beslenen İri Medya, Hukuk ve adaletten nasipsiz Siyasallaşmış bir kısımYargı, Kapkara cübbeli Öğretim Üyelerinin oluşturduğu bazı Üniversiteler, Çalışanların alın terleri üzerinde derebeyliklerini kuran nice Sendika, Halkımızın desteğinden umudunu kesmiş Meclisteki SiyasiMuhalefet!,  “Dini biz temsil ediyoruz” mikrobuyla hastalattıkları aklı donmuş insanları Din adına kullanan aynı paraleldeki Mehdi Bezirgânları ve Ordumuzun içinde aldatılmış bir avuç Cunta sekizgenleritüm darbelerin Müteahhitleri ve taşeronlarıdır!

İşte, Roma ve Tel Aviv’in Haçlı Siyonist Patronlarının talimatlarıyla Ülkemizin güçlenmesini ve yükselmesini önlemek gayesiyle yaptırtılan Masonik darbelerin yani ihtilallerin 6.sı  28 Şubat darbesidir!

Ve geçmişte olduğu gibi İçimizdeki Derebeylerin ve Yeniçerilerin halkın seçtiği Milli İktidarlara karşı ayaklanmasıdır!

Tüm bu çetelerin ihanet sevinçleri kısa zamanda kursaklarında kaldı! Allah’ın kudret tokatı ve Milletimizin sandıktaki demir yumruklarıyla Din, Vatan ve Millet düşmanı darbeciler hep yenildiler, yıkıldılar ve silindiler.

Çünkü burası Anadolu!

Yani bu ülkede, Din, Vatan ve Namus uğruna canını feda edecek evlatları yetiştiren Analar dolu! Analar bol!

Ve bu ülkeyi ve Dünyayı yönetecek İnsanlığın Anası Liderlerle dolu Anadolu!

 

Halkın seçtiği nice Liderleri darağaçlarında astılar! Kimilerini sürgüne gönderdiler! Kimilerini zindanlara mahkûm ettiler! Kimilerini muhtar bile olamayacak şekilde Siyasi yasaklı yaptılar!

Arapça da İmam kelimesi, umm (ana) kökünden gelir! Çocukların anasına Umm, İnsanlığın anasına İmamnedir! Anadolu, İmamdolu! Yani analar, yani yeniden dirilişi sağlayacak Liderler bol manasına gelir!

Bir ana ölse, bin ana Lider gelir!

Çünkü! Rahmani Hareketlerde Liderler Kevser! Şeytani hareketlerde Lider ebterdir. Kısırdır!

İtler ürüyecek ve bu Kervan, Hakk’ın hâkimiyeti, halkın huzuru ve mazlumların kurtuluşu uğruna kıyamete kadar yürüyecek İnşallah!

Allah (c.c), tüm darbelerin mağdurlarına, mazlumlarına, şehid ve gazilerine rahmet, İhtilallerin Derebeylerine ve yeniçeri Piyonlarına lanet etsin.

Anaları dolu bu Vatana bizi varisçi kılan ve hiçbir zaman sahipsiz bırakmayan Allah’a hamd ediyoruz. Vesile olan ecdadımızı da rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Anadolu’muzda, analarından Er doğanlar ve  Er bakanlar hiç eksik olmasın İnşallah!

Salı Akşamı saat 20.30’da, Akit TV (Kanal 34) ile Kocaeli TV’nin ortaklaşa yayınladığı,  “Milli Diriliş”programının Canlı yayınında buluşmak üzere Yaratıcımız,  Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a emanet olunuz.

Cuma Bayramımız Mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla

Şevki Yılmaz