Bismillahirrahmanirrahıım
 

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

                       “İmam’a değil, Müezzinlere ihtiyacımız var!”

Şahsi ve Vatani çalışmalarımızda Allah’ımızın yardımını unutmak ve Allah’ımızın yardımının şartlarını terk etmek, başarısızlıkların, hezimetlerin ve mağlubiyetlerin ana sebebidir!

 “ Allah size yardım ederse hiç kimse sizi yenemez. Eğer sizi yardımsız bırakırsa size yardım edecek kimse yoktur. O halde müminler sadece Allah’a güvenip dayansınlar.”(Ali İmran S.160 ) İlahi Mesajıyla uyarılan Bizler, Dinimizin ve Vatanımızın muhafazası için elzem olan ilmi, iktisadi ve siyasi çalışmalarımızda alacağımız maddi tedbirlerle beraber manevi tedbirleri de asla ihmal etmemeliyiz!

"Ey iman edenler! Eğer Allah’ın Dini İslam’ın güçlenmesine yardım ederseniz, Allah’ta size yardım edecek ve her alanda gücünüzü artırarak ayaklarınızın yere sapasağlam basmasını sağlayacaktır. (Muhammed S. 7 ) ilahi müjdesinde de Maddi Yatırımlarla beraber mutlaka Manevi yatırımların yapılması İlahi Yardımın gelmesinin olmazsa olmaz şartı olduğu bir kere daha ihtar ediliyor!

Tüm Başarıların ve zaferlerin olmazsa olmaz ilk şartı budur!

Mücadelelerde İmam yani Lider kadar Kadrosunun da emin, ehil ve sadık olması, uhuvvet, ehliyet, emniyet ve meşverete önem vermesi zaferin en büyük şartlarındandır!

Başsız Vücut yaşamayacağı gibi Lidersiz yani İmamsız Aile ve Devlet’te yıkılmağa mahkûmdur! İmamsız Cami, İmamsız Aile ve İmamsız Devlet olmaz! Uyarıcı Müezzinler de olmadan İmam ve Kadroları da asla başarılı olamaz!

İstiklal Mücadelelerinde içimizden Tarık bin Ziyad, Selahaddin Eyyubi, Sultan Alpaslan, Sultan Fatih, Sultan Abdülhamid, Şeyh Şamil, Ömer Muhtar vs. gibi nice Liderleri gönderen ve göndermeğe devam eden Allahımıza hamd olsun!

Ve İlmi ve Manevi Mürşidlerimiz İmam Hüseyin önderliğinde İmamı Azam, İmamı Cafer, İmamı Şafi, İmamı Malik, İmamı Hanbel, Abdulkadir Geylani, İmamı Rabbani, Muhammed Bahaddini Şahı Nakşibendi, Şeyh Edebali, Hacı Bayramı Veli, Akşemseddin,  Zembilli Ali, Gümüşhanevi, Esad Erbili, Abdulhakim Arvasi, İskilipli Atıf, Saidi Nursi, Süleyman Hilmi, Zahidi Kevser’i, Muhammed Zahid, Mahmud Sami (Allah hepsinden razı olsun)vs. Seydalarımızı da Lideri, ekibini ve hepimizi uyarıcı Müezzin Mürşidler olarak gönderen ve göndermeğe devam eden Allahımıza hamd olsun!

Lideri, kadrolarını ve hepimizi sohbetleriyle ve dualarıyla uyarıcı Mürşid Müezzinlere dünden daha çok ihtiyacımızın olduğu bir fitne ve nifak çağındayız!

Yani “Padişahım çok Yaşa!” dalkavuklarının yerine “ Gururlanma Padişahım, Senden büyük Allah var!” diyebilecek Müezzin Mürşid dostlara ve gerçek dostların sohbetlerine hepimizin çok ihtiyacı var!

Yeni Liderler arayışı maceraları yerine uyarıcı Müezzinleri çoğaltmak birliğin, tesanüdün ve başarının en akıllı yoludur!

Tayyib bir İmam’a sahip olan Ülkemizin yeni İmamlara değil, Lider ve kadrosunu uyarıcı sadık muhlis ve mürşid Müezzinlere İhtiyacı vardır!

“..Ben sadece gücümün yettiği kadar sizi iyiye güzele yöneltmek isterim. Başarılı olmak sadece Allah’ın yardımıyladır! Sadece Allah’a’ sığındım ve Allah’a güvendim!”(Hud S.88) İlahi sözünden daha güzel uyarıcı söz olabilir mi?

Salı akşamı saat 22.30’da Akit Tv ve Kanal 68 ortak Canlı Yayınında Sabri Balaban’ın sunduğu “Derin Kutu” Programında buluşmak üzere Allah’a Emanet olunuz!

El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami İlke ve İnkılabına bağlı Bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!
 

Selam, sevgi ve dua ile…

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter: @sevkiyilmaz Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955