Vefatının 99. yılında Cihan Sultanı, Ulu Önder, II. Abdülhamid Han Hazretlerini; rahmetle, özlemle ve saygıyla anıyoruz! Liderler, satranç oyununda şahı temsil ederler! Oyunda düşmanın asıl hedefi Şah’tır! Zira, Şah yenilince mat olunur ve oyun aleyhinde neticelenir! Kanuni Sultan Süleyman’a imzalattırılan “Kapitülasyonlar” ile durdurulan yükselme trendi, Sultan Abdulhamid’in mat edilmesiyle çöküşle neticelendi! “Kapitülasyonlar” ihanetiyle ticareti batılılara kaptırtan Cihan Devleti, ilmi sahada gerilemeyle ve sanayideki zayıflamayla Osmanlı Cihan Devleti’nin mukadder sonunu hazırladı! Batıya ilmi taşıyan öğreten bir millet iken, Batı’dan sanat ve ilim öğrenen bir taklit sürecine mahkûm edildik! Koca cihan devleti; ticari, ilmi ve sanayi sahalarda zayıflayınca, emperyal dış güçlerin saldırıları ve iç piyonların ihanetleriyle boğdurularak yok edildi! Bu iki yüz yıllık planlı çöküş sürecinde Osmanlı’nın yok edilmesine karşı direnen en güçlü lider Sultan Abdulhamid’dir! Hastalatılan bir devletin ticari, ilmi ve sanayi sahasında yeniden tedavi edilip ayağa kalkması için tam 33 yıl durmadan, yorulmadan ve bıkmadan çalıştı! Hicaz ve Balkanlar dahil beş bin kilometrelik demiryolları ağı, dev saat kuleleri, yollar, sanayi tesisleri, tersaneler, limanlar, okullar vs. hizmetler Sultan Abdulhamid iktidarının eseridir!

İsrailoğullarının Filistin Merkezli Siyonist emellerine ve aldatılmış bir kısım Ermeni çetelerinin Van merkezli Ermenistan hayallerine engel olması sebebiyle 1909 yılında içimizdeki İttihad Terakki Mason çetelerince iktidardan alaşağı edilerek Selanik’e sürgüne gönderildi! Ve yeryüzü mazlum coğrafyası sonimamını yani anasını kaybedince yetim bırakıldık! İşgallerle, kan ve gözyaşlarıyla anası ağlayan biz torunlarına; o koca sultan, “Kızıl Sultan!” “İstibdatçı Diktatör Sultan!” yalan ve iftiralarıyla düşman edilmesi sağlandı!

Bu toprakları bize vatan yapan Selçuklu ve devamı Osmanlı nesline düşman, altı oklu bir CHP yönetimi Masonlar başımıza musallat edildi! Bizans’ın, zulüm ve entrikalarını aratmayacak bir kıyımla karşılaştık! Osmanlı’nın mirası tamamen yağmalandı! Devrimlerle; harflerimiz, dilimiz, dinimiz, kültürümüz, medeniyetimiz ve insanlık namına ne kadar değerlerimiz varsa hepsi devre dışı bırakılarak devrildik! Halifesiz yani lidersiz bırakılınca mat edildik! Filistin topraklarında dayatmayla İsrail kurdurulunca, İsrail’i kollama ve koruma adına Ortadoğu ateş ve kan gölüne çevrildi! Filistin’den yer vermesi karşılığı çuvallar dolusu altınla gelen İsrail’in fikir babası Teoder Herz’leri, kapısından; “Kanla alınmış bir Filistin’i parayla satacak alçak değilim!” cevabıyla kovan Abdulhamid’in şimdiki torunları Ahmed’ler, Musa’lar, Orhan’lar, Abdurrahman’lar, Bülend’ler işgalci İsrail’in sınır kapılarından kovulur hale düşürüldük! O gün Osmanlı’yı yıkan ve ailesini çocuk, kadın, erkek ayırmadan Avrupa’ya kovduran işbirlikçi, hain zihniyet ve çeteler; bugün de aynı oyunları tezgâhlıyorlar! Osmanlı’nın varisi, oğlu, Türkiye’mizi ayağa kaldırmamak için dış güçlerle işbirliğine devam ediyorlar! O gün; Yahudi, Ermeni çeteleri İttihad Terakki maskesiyle sahnedeydiler! Bugün CHP, HDP, PKK, YDP, FETÖ ve benzerleri, Büyük Türkiye’ye “ Hayır!” cephesini oluşturdular! Sık sık askeri darbelerle, devrin Abdulhamidleri şehidlerimiz Menderes, Erbakan, Özal ve Yazıcıoğlu merhumları idamlarla, suikastlarla ve yasaklarla tasfiye ettiler! Şimdi de satranç oyununun şahı Tayyip Erdoğan kardeşimizi mat etmek için uğraşıyorlar! Ama nafile! Emperyalizmin ve Siyonizmin Türkçülük, Kürtçülük, Arapçılık ve Mezhepçilik bıçaklarına karşı “Pan İslamizm (İslam Birliği ve Liderliği)” fikrinin babası atamız Sultan Abdulhamid’in izinden gitmeye devam ediyoruz! Artık, liderliğin ve liderlerin önemini liderler hayatta iken anlıyoruz! Ve Sultan Abdulhamid’i tahtan indirten ve Osmanlı Devletini yıkan, kalkınmaya ve yükselmeye Hayırcılara karşı mazlum coğrafyanın ana adayı Büyük Türkiye’ye “Evet! Evet! Ve Evet” diyoruz! İzindeyiz koca sultan! Ruhun şad, makamın Cennet olsun!

Selam ve duayla.