Bismillahirrahmanirrahim
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Kahraman Filistin halkını tebrik ediyorum.
Neslin çoğalmasından korkan ve kısırlaşmayı çağdaşlık zanneden ailelerimizi ve evlenmekten korkan gençlerimizi, aileyi korumayı ve nesilleri çoğaltarak toplumunu genç tutmayı başaran, bu şekilde dünya zalimlerine direnen Filistin'li ailelerden ve gençlerden Din, Vatan, Devlet şuuru ve dersi almaya davet ediyorum! Zira gençleri bereketli olanların İstiklali ve İstikbali kıyamete dek daim olur!
Anadolu Topraklarını İslam Medeniyetine ve Müslümanlara yurt yapmayı başaran atalarımızın öncüleri de, gençlerden oluşuyordu!
Son elli yıl öncesine kadar; gerek analarımızın, gerekse babalarımızın ocaklarında kız ve erkek en az 5-6 evlad ve onlarca torun yaşıyordu!
Ve Ahiret Gününe, Kadere ve Rızkın sahibinin sadece Allah olduğuna İman etmiş, geçim endişesi taşımayan genç bir nüfus potansiyeline sahiptik!
Ülkemizin nüfusunu azaltma şartı koyan Roma Merkezli AB (Haçlı Avrupa Birliği Devletleri) kendilerinin nüfuslarını artırmak için olağanüstü tedbirler alırken ve maddi teşvikler yaparken kendisinde yasak olan kürtaj ve doğum kontrolü hapları ve esrar, eroin, bonzayi gibi uyuşturucu zehirler yoluyla nesillerimizin doğmadan veya yaşarken hayattan koparılarak öldürülmesini AB’ye girmemizin olmazsa olmaz şartlarından biri olarak koştu ve koşmaya devam ediyor!
Avrupa’da hanımlara iş istihdamı teşviki yerine evde evladlarının annesi olmasını ve  ev istihdamı teşvikine devam ediyorlar!
Anneyi çalışmadan doğurduğu her çocuk için bir buçuk yıl sigortalı yapıyor, çocuk parası yardımı, ev yardımı ve maaş alır gibi aylık sosyal maaş desteğine hala devam ediyorlar!
Halkı Müslüman ülkelerde nüfusumuzu azaltmak için ise evlilik bağları kasten bilerek kopartılıyor! Evlilik yerine fuhuş ahlaksızlığı teşvik ediliyor! Alman Adanauer Vakfı gibi yurt dışı kaynaklı mason vakıflar yoluyla bedava doğum kontrol hapları ve bedava kürtaj gibi bıçaklarla nesillerimiz yok edilmeye devam ediliyor!
Aldığı kararları sorgulanamayan, ihtiyaç hasıl olduğunda yerel mahkemelerimize itiraz etmemiz dahi antlaşma gereği zorlaştırılan DSÖ’nün (Siyonist Dünya Sağlık Örgütü) işlediği ve işlemeye devam edeceği İnsan Katliamlarını burada yazmaya satırlarımız yetmez!
Tüm Avrupa çiftçilerinin sokağa dökülerek karşı çıkmaya devam ettikleri “İklim Yasası!” da aynı merkezlerin planlarına dahildir.
Yenmesi helal olan hayvanların çeşitli ilaçlar ve aşılama yöntemleriyle adeta katliama tabi tutulmasında da asıl hedef; insan gibi hayvanatında fıtratına müdahale etmek, insanların et proteininden mahrum bırakılarak hastalık yayan suni uyduruk etleri yemeye yönlendirmek ve oluşacak hastalıklarla nüfus azalmasını sağlamaktır. Bu ise bir başka Siyonist oyunudur! Ve reddedileceğine inandığım önümüzde ki günlerde İklim ve Karbon Yasası maalesef Meclis’e gelecektir.
Bu İklim değişikliği oyunu; domuz ve köpek benzeri hayvanların yok edilmelerini kapsamazken niçin tosun, düve, koyun ve keçi gibi yenmesi helal olan hayvanların geğirmeleri ve gaz salınımlarıyla metan yayarak Ozan Tabakasını delmeye sebep oluyor?
Neden doğal olan her şey zararlıyken, suni olan ve yapay olan taltif edilip tavsiye ediliyor?
Bunun da bir tür nüfusu azaltma Siyonist-Haç planı olduğunu ne zaman anlayacağız?

Yukarıda özetlediğimiz Siyonist Yahudi Locaları ve Odaklarının Dünya Nüfusunu azaltmak için “Yeni Dünya Düzeni!” adıyla planladıkları bu Şeytani Dümeni bozmak hepimizin Dini, Vicdani ve İnsani görevidir!

Ülkemizi bekleyen en büyük tehlike olan nüfusumuzun azaltılma tuzağını gerçekten bozmak istiyorsak evliliği zorlaştıran ve çoğalmamızı azaltan oyunları bozacak aşağıdaki İmani, İlmi ve Milli adımları acilen almamız gerekiyor!;
-İktidarımız, hanımlara iş istihdamı yanlışlığını ve gafletini acilen terk edip eş ve ev istihdamını teşvik etmelidir! Bunun içinde; evliliği teşvik edici, düğün, ev, çocuk yardımlarını acilen artırmalıdır! Evinde sadece evladlarına anne olmak isteyen her kadına maaş bağlanmalı ve çocuk başı sigortalanmalıdır!
-Yuvaların yıkılması sonucunu doğuran “Kadının beyanı esastır!” anlayışı acilen kaldırmalıdır!
-Zinanın her çeşidi cezalandırılmalıdır! Hiçbir hayvanın kabul etmediği cinsi sapıklığa ağır cezalar getirilmelidir!
-Erkekleri evlenmekten korkutan ve bıktırtan “Süresiz Nafaka!” zulmü acilen kaldırılmalıdır!
-‘’Arkadaşız flört yapıyoruz’’ demeyip, ‘’Dini Nikâhla evlendik’’ dedikleri için, senelerdir cezaevlerinde çile çekmeye devam eden evli gençlerimiz, velilerinin muvafakatiyle acilen affedilerek mağdur hanımlar eşlerine, mazlum evladlar babalarına kavuşturulmalıdır!
-“Masrafların artacağı, yoksulluğa düşeceğiniz endişesiyle, içiniz titreyerek korkudan (Ana Karnından itibaren)çocuklarınızı öldürmeyin. Onların da, sizin de rızkınızı, ekmeğinizi, aşınızı biz veriyoruz. Onları öldürmek sonu Cehennem olan büyük bir suç, büyük bir cinayettir.” ( İsra Suresi 31) ilahi ve ihtari mesajıyla her türlü kürtajla, doğum kontrol haplarıyla, fuhuş ve uyuşturucu yoluyla yok edilmekte olan nesillerimizi korumak ve kurtarmak için ülkemize ve milletimize savaş açan iç ve dış mihraklara karşı İktidarıyla Muhalefetiyle birleşerek top yekûn mücadele etmeliyiz!
Karanlık ve kirli planların sahiplerince sinsice yürütülen, kurulan kapan ve tuzaklarla yok edilmeye çalışılan nesillerimizi çoğaltma, kurtarma ve koruma mücadelesinde Allah’ımız daim yar ve yardımcımız olsun!
Amiin
Cehalet ve zulüm çağını kapatıp Adalet ve İlim Çağını açarak Bizans zulmünün merkezi Kostantiye’nin, İslambol (İstanbul)’a çevrilişini sağlayan Büyük Fethi Mubin’in 571. yılında Sultan Fatih hazretlerini ve sadık ve kahraman Ordusunu rahmetle ve saygıyla anıyoruz.
Ruhları Şad olsun. Elfatiha

Ayrıca içimizdeki Bizans Tapınak şövalyelerinin 27 Mayıs 1960 darbesiyle devrilen Başbakanlarımızdan Merhum Adnan Menderes, Maliye Bakanımız Hasan Polatkan, Dışişleri Bakanımız Fatin Rüştü Zorlu ve Milli Eğitim Bakanımız Tevfik İleri Şehidlerimizi ve Mücadelesinde kendilerini  yalnız bırakmayan diğer arkadaşlarını kanlı darbenin 64. yılında tekrar rahmetle, satılmış hain, Mandacı Silahlı Eşkiya Kuvveti darbecileri ve darbe gününü ülkede resmi bayram tatili ilan edenleride lanetle anıyoruz.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması,  Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!
Selam, sevgi ve duayla


www.sevkiyilmaz.net
Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook:
@sevkiyilmaztr
@sevkiyilmaz1955