Soros da söyledi, ötekiler de, GlobalReset hareketi için yapay zekayı devreye sokacaklar. Chat GPT3 deneyinin ilk etabı tamamlandı. Şimdi bu vesileleri yönetmek için yapay bilinç ile yapay zekanın senkronizasyonu, optimizasyonu var gündemde. Birden fazla yapay zekanın eş güdümü, oryantasyonu söz konusu bir sonraki aşamada. Hedef 2045’ti onu daha erkene çekmeye hazırlanıyorlar. Dünyada giderek artan muhalefete karşı konvansiyonel silahlarla bir savaş da var senaryoda. Bu arada NEOM göreve hazır. LİNE için tarih verildi:2030

Siber City’lere hız verecekler. Bu şekilde her şey yapay zekanın kontrolünde olacak. Carbon ayak izi ve Performans Pass geçiş dönemi için kontrol sistemi açısından önemli. Kıtlık, gıda sorununa karşı çözüm sentetik et, sentetik yumurta ve böcek unu. Korkarım Cola ve türevleri içicileri, sigara içiciler daha kolay teslim olurlar bu şeytani oyuna. Modaya uyan, heyecan ve yenilik arayan, kozmetik takıntısı olan, MetaVers deneyimi için heyecan duyan, Tatto, Piercing meraklıları arasından çıkacaktır daha çok bu yeni herzeyi yemek isteyenler.

Bu konuda Şeytanın ciddi bir HELAL sorunu yaşayacağını sanmıyorum. İslam’da eşcinsel evliliğin yasak olduğuna dair delik yok diyen İlahiyatçılar bile varken. Tıbbı açıdan Hijyenik, ekonomik açıdan ekonomik, beslenme açısından zengin vitamin ve mineral varsa gerisi teferruat değil mi!?

Bakın, bunlar dünyanın birkaç noktasında birden savaş çıkartacaklar. Ülkelerin savunma kapasiteleri ve ekonomileri çökertilsin ki, verilecek talimatları daha kolay yerine getirsinler. Aç kalsınlar ki, ne bulurlarsa yesinler.

Son günlerde bir çok ülkede yangınlar, patlamalar yaşanıyor, farkında mısınız? 5G-6G ve Starlinkler üzerinden akıllı evler, iş yerlerinde, trafolarda RF ve Lazer ile istedikleri noktada yangın da çıkartabilirler, patlama da gerçekleştirebilirler. Herkes depremin tetiklenmesinden söz ediyor da daha dehşet verici senaryolar var. Bulutlar, rüzgar, vahşi hayvanlar, çekirgeler hepsi bu yöntemle provoke edilebilir. Cebimizdeki telefonlar sadece istihbarat ajanı değil, bunlar katiliniz de olabilir. O akıllı arabalarınız sizin katiliniz de olabilir. Yoksa siz katiline aşık olanlardan mısınız. Yecüc Mecüc kavmi gibi, yeraltından çıkmaya hazırlanan insanımsı robotlar işaret bekliyor. BioHackerler kendileri için siber siperler kazıyorlar.

Göreceksiniz yakında bankacılık sistemini altüst edecek gelişmeler yaşanacak. Paranın yapısı değişecek. Bu şimdiye kadar sanıldığı gibi kripto paradan ibaret bir şey değil. Hem Kaimenin hem de Kripto paranın ipini çekecekler. Bunun için kontrol altına almaları gerek. Bankacılık sistemi tepeden tırnağa yenilenecek. Bu kadar bankaya da gerek kalmayacak. Bunun arkası gelecek.

Paradan sonra yargı büyük ölçüde yapay zekanın kontrolüne geçecek. Eş zamanlı olarak global savunma sistemi yapay zekaya bağlanacak. İstihbarat da aynı şekilde tekleşecek. Gıda, sağlık, güvenlik, iklim, eğitim büyük ölçüde siber sisteme dönüştürülecek. Hele NeuraLink uygulamalarında sıra insanlara gelsin gerisi kolay.

Birileri yabancı askerlerin ülkeyi işgali ile korkutuyorlar, ama işgal gerçekleşeli çok oldu. 5G ve StarLinkle, mRNA ile, gıdalar üzerinden, Medya ve eğitim yolu ile aslında aklımız, kalbimiz, midemiz, damarlarımız işgal edildi. Siyaset, ekonomi, STK’lar, akademi büyük ölçüde dışa bağımlı hale getirdi.

Şunlara oy vermeyelim (Seçime 35 gün kaldı): Bu senaryonun içimizdeki işbirlikçilerine oy vermeyelim. Bunların kim olduğunu Pandemi komplosunda, İstanbul sözleşmesinde, Lanzorete’de gördük, biliyoruz. Bunları üsluplarından da tanırsınız. Hani bizi köpek gibi aşılayacaklardı ya, onları tanıyorsunuz artık. Onların mizacı bellidir. Kaba ve sert davranırlar, küstahtırlar, cahil, korkak, fasık, müstekbir, mürtefin, münafık, münkirdirler, abus, asık suratlıdırlarçabuk sinirlenir, öfkelenince saçmalarlar. Yalancıdırlar, kınama ve eleştiride aşırıya giderler, öfkelendikleri kişilerin meziyetini ve hakkını görmezler, bir topluluğa olan öfkeleri, onları ötekiler konusunda adaletsizliğe sevk eder. Başkaları ile alay eder ve onları kötü lakaplarla ananlarGıybet ve dedikodu yaparlar, kendilerinden olmayanlarıkendileri hakkında susmaları için ya da beraber olmaları konusunda tehdit ve şantaj yapanlara oy yok. DSÖ ve Chabadçılara, her türlü fahişe ve türevlerine, fuhşiyat lobisine, uyuşturucu ve kumar, terör lobisine de.. Onların işi, rüşvet, torpil, yolsuzluktur. Onlardan uzaklaşın ve onları yanınızdan uzaklaştırın, onlara oy vermeyin. Yoksa onları yakacak ateş size de dokunur.

Görünen o ki, yılın son çeyreğine doğru, onlar üstümüze daha şiddetli gelecekler, biz de onlara el birliği ile, Müdafa-i hukuk, kuvva-i milliye ruhu ile, Hılful fudul ve Ahi Evran geleneğine sahip çıkma iradesi ile ülkemiz, bölgemiz ve tüm dünyanın akıl, ahlak, erdem sahibi insanları gelin birlik olalım. Global tehdide karşı, Global bir karşı duruş gerekli. Allah bizimle olduktan sonra ne gam! Cehennem olsa gelen bağrımızda söndürürüz / Bu yol ki Hak yoludur, dönmek bilmez yürürüz. Selam ve dua ile.

5gvirusnews