Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Yalan Yenilecek!

Din ve Vatan Düşmanlarını dost, dostlarını düşman gören gözlerin köreldiği kapkaranlık bir fitne asırdayız! Hasedin, hırsın ve ırkçılığın gözleri körelttiği bu asırda: “Ey iman edenler! Herhangi bir kimse, özellikle de kötü huylara sahip birisi size önemli bir haber getirirse, bu habere göre hareket etmeden önce onun doğruluk derecesini iyice araştırın! Yoksa bilmeyerek bir toplumun hakkını çiğnersiniz de, yaptığınıza pişman olursunuz ve uzun süre iç âleminizde ruhsal sıkıntı çekersiniz." (Hucurat S. 6 ) ilahi mesajı hepimize ilaç olmalıdır!

“Benim ümmetim her günahı işleyebilir ama yalan asla söyleyemez!” buyuran Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin bir kısım Ümmetine ne oldu ki yalancı, iftiracı, şantajcı ve montajcı ihanet odaklarını ve onların yalancı sözcülerini hala tanıyamıyor!?

Halâ algı operasyonlarının esaretinden kurtulamıyorlar?!

Halâ her duyduğu sözlere araştırmadan inanıyorlar?!

Halâ darbecilerin safında ve ihanet odaklarıyla kol kola, el ele Ülkemizin ve Milletimizin İstiklal ve istikbalini yok etmek için birleştiklerinin farkında değiller!

Müslüman mazlum coğrafyanın arşı alâyı titreten çığlıklarına çare için birlikte koşacağımıza, zulümleriyle yeni çığlıklar oluşturmak isteyen emperyalistlerin ekmeğine yağ sürmek için yeni hayaller ve yeni partiler peşinde koşan kardeşlerimize acıyoruz!

Sevgili Peygamber (s.a) Efendimizin: “İnsanlar üzerine çok aldatıcı, yanıltıcı ve şaşırtıcı seneler gelecek! Bu senelerde doğrular yalancı, yalancılar doğru zannedilecek! Emin, ehil dürüst insanlar hain! Hainlerde emin sanılacak! O senelerde insanlara, insanların içindeki en sefih ve en rezil liderler hitab edecek!” buyurduğu mucizevi haberini yaşadığımız bir zamandayız!

Geçmişi ihanetlerle dolu ve yalanı meslek edinmiş Liderleri alkışlayan ve yalanlarına inanan kardeşlerimiz için üzülüyoruz!

İçimizdeki sefihler ve aldatılmışlar yüzünden; başımıza musibetler, belalar yağmadan yalancıların safından halâ ayrıl(a)mayan kardeşlerimize acıyoruz!

Kendileriyle beraber milletimizi Devletimizi ve tüm mazlum Coğrafyayı büyük bir felakete sürüklediklerini halâ idrak edemeyen kardeşlerimize acıyoruz!

Din, Vatan, Irk ve Lisan düşmanı olduğu geçmişteki kirli sabıkasıyla tescilli CHP’nin, ‘’Kürdün hamisi’’ olduğunu iddia eden HDP ile ittifakındaki sinsi Siyonist planını anlayamayan Selahaddin Eyyubi’nin torunları ve Şeyh Said Şehidimizin âşıkları Kürt kardeşlerimiz ve Sultan Alpaslan’ın torunları Türk kardeşlerimiz için üzülüyoruz!

Tunceli ismine çevirdikleri Dersim’i yerle bir ederek binlerce masum ve mazlum kardeşlerimizi katleden ve binlercesini sürgüne gönderen ve CHP’ye hala oy veren Alevi kardeşlerimiz için üzülüyoruz!

“Yeniden Büyük Türkiye” ideali uğruna nice çileler çeken darbelerin gazisi Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocamıza ve Milli Mücadelesine darbe üstüne darbe yapanların safında olan kardeşlerimize üzülüyoruz!

İktidarın başardığı devasa hizmetleri, getirdiği Hak ve Hürriyetleri unutup,  kulluğun gereği yapılan hata ve yanlışlara kızarak yabancıların ve yalancıların iktidarının yolunu açacağının farkında olamayan ve “Pireye kızarak yorgan yakılmaz!” gerçeğini unutan kardeşlerimize üzülüyoruz!

Siyonistlerin hâmisi Emperyalist Beşli Çeteye karşı Ülkemizi, Milletimizi, tüm Mazlum Coğrafyayı ve Mukaddes Beldelerimizi koruma adına başlatılan Milli Savunma Sanayimiz için çalışan Ak İktidarını oylarımızla yıkmak için uğraşan dış güçlerin oyunlarını ve içimizdeki piyonlarını hala tanıyamayan kardeşlerimiz için üzülüyoruz!

Üzülüyor, acıyor ama kızmıyoruz. Çünkü ortalık yalancılarla ve yalanlarla toz duman!

Görevimiz; kendileri için üzüldüğümüz kardeşlerimizin oylarıyla Vatan dalını kesmelerini önlemek için çok çalışmak, çok yazmak ve çok uyarmaktır!

Tabi ki en önemlisi; seçmenlerimizi yalancılara yöneltecek haksız tutum davranış ve yanlış icraatlardan kaçınıp Hak, Adalet, Ehliyet, Emanet, Meşveret Ve Sadakat ilacına sarılmaktır!

Bu tür tavsiyeler ve hatırlatmalara gönülden kulak verenlerle birlikte bütün oyunlar bozulacaktır inşAllah!

Unutmayalım ki; yalan, doğruluk karşısında mutlaka yenilecektir İnşallah!

Çünkü “Allah sadece doğrularla beraberdir! Ve Yalancıları asla sevmez!’’

Salı Akşamı saat 20.30’da Akit TV ve Kanal 68 TV ile ortak Canlı yayın “Milli Diriliş” Programında buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz!

Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla…

Şevki Yılmaz

Twitter:

@sevkiyilmaz

Facebook:

@sevkiyilmaztr 

@sevkiyilmaz1955