Bu utanç yeter ben gibilere. Artık dönen dilim ve yazan ellerim kopsun diyecek noktadayım.  Ey İslam üzere olduğunu  sanan ben gibiler ! Bizlerin hiç mi suçu yok ?

Suskun bir coğrafya varsa bizler değil miyiz sebep. Göbeği şişkin Allah’ın gazabına  layık siyon uşağı liderler  bizim eserimiz değil mi ? Şampiyonluk kutlamaları için sokağa çıkan çocuklarımıza anlatamadıysak  Filistin davasını ve aynı heyecan ile sokağa çıkamıyorsa çocuklarımız bizde ortağız bu vebale ve çok ama çok büyük bizim suçumuz…

 *Zulme rıza gösteren zulüm yapan gibidir emrine layık görme bizi rabbimiz. !*

 *Kardeşim  Susmak Zamanı Değildir Şimdi. !*

Utansın utanması gereken. Kahhar olan Allah, yok etsin zalimleri kendi « akıllı » silahlarıyla ! Ve yüreğin de en ufak insanlık kıpırtısı taşıyan, sıksın yumruğunu, sıksın dişlerini, lanetlesin dünyanın bu küstah ve kan içici efendilerini ! Bu ayak takımını, bu terör devletlerini. İnansın o güne ki, kundakta öldürülen bebeğin ahı, yıkar zalimlerin saltanatını.

Gelecek elbette o kutlu gün.

Susmak ve hele hele ne yapabilirim, gücüm neye yeter zamanı değildir şimdi.

Bir çift el karanlığı yırtar da ağar aydınlık diyarlara… Zulmün, bombaların, kanın, gözyaşının ortasında bir koridor açılır, alır mazlumları, huzur içinde ve güvenle götürür Mevla’sına. Kısık sesli tüm mazlumların sesi duyulur orada. Bombardımanda ağır yaralanıp ölmek üzereyken kendisine kıyan zalimlere « Sizi Allah’a söyleyeceğim, her şeyi söyleyeceğim Allah’a ! » diyen yavrunun sesi de yankılanır orada. Ve bir çift el mazlumların âhını taşıyamaz olup da yana düşerken fısıldar : « Zalimler için yaşasın cehennem. »

Bizler, bize ait olan görevleri yerine getirmek ile mesuluz. Maddi ve manevi duamız ile orada olmak gibi. Boykot gibi, mitinglerde olmak gibi, sosyal medyayı aktif kullanmak gibi…

 *ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM.*

Ağlama çocuk sil gözyaşlarını

Allah alacak elbet intikamını

Zannetme bu kan yerde kalır

Rabbimin gazabı elbet yakın

 *Ey mazlum hakkını helal et*

 *Günde 5 vakit altıncısı cenaze*

Korkakların sonu olmaktır kepaze

Zalimler için yaşasın cehennem

Bir gün gelir, haksızlık düşer,

Mazlumlar kalkar, zaferle gülümser,

İyilik her daim kötülüğü ezer,

Zalimler için yaşasın cehennem !

Rüzgar hüzünlü Kanatlar kırık

Denizler öfkeli Dağlarda çığlık

Ateş kalbe umut, satırda merhem

Zalimler için yaşasın cehennem

Bir gün gelir, haksızlık düşer,

Mazlumlar kalkar, zaferle gülümser,

İyilik her daim kötülüğü ezer,

Zalimler için yaşasın cehennem !

Rüzgar hüzünlü Kanatlar kırık

Denizler öfkeli Dağlarda çığlık

Ateş kalbe umut, satırda merhem

Zalimler için yaşasın cehennem

Zalimler için yaşasın cehennem

Dini, ırkı fark etmez

Çoluk çocuğu öldüren bütün

Zalimler için yaşasın cehennem…

(Musab Güngör )

 *UNUTMAYALIM. !*

Bizlere düşen bize ait olan kısımlarda net olmak.

Boykot, Mitingler,Filistin davasını,dava edindiğimizi gösteren her türlü davranış.

 *Örneğin ;* Sosyal medya  kullanımı.

Vazgeçmek yok . Bizler maddi ve mannevi duamız ile orada olmaya çalışacağız.

Allah Teâlâ belli dönemlerde zalimlerin, kafirlerin azgınlık yapmasına ve yeryüzünde haksız yere adam öldürmelerine, haramları işlemelerine izin verir ; Allah Teâlà kullarını cezalandırmayı ihmal etmez, mühlet verir. Hiçbir zalimin zulmü uzun sürmez. Gelecek, Allah’ın yardımı ile gelen zafer ve rahatlık olacaktı ?

 *İhsan Süreyya Sırma  hocamın  sözleriyle tamamlayayım.*

« Böyle bir hesap günü olmazsa, dünya ezilmişlerinin, Kur’an’ın tabiriyle mustad’afların hakkını kim soracaktı ? Dünya müstekbirleri, sultanları, diktatörleri ve emperyalist süper güçlerden, öldürdükleri, piramitlerini yükseltmek için çamur yerine bu ölüleri kullandıkları, köle diye hayvanlardan da aşağı muamlelere tabi tuttukları masum insanların hesabını kim soracaktı ? Keyifleri için insan yakan, mahallelerini katliama tabi tutan yahudi ve hıristiyan falanjistlerden ; yerden yüzlerce metre yükseklikteki helikopterlerden Cezayirli mücahidleri yere salıveren Fransız canavarlarından, napalm bombalarıyla Afganlıları yok etmeye çalışan Ruslardan, milyonlarca kızılderiliyi kurşunlayan Amerika kovboylarından bu hesabı  kim soracaktı ? »

Tabii ki Allah,bütün bunların hesabını soracaktır.

 * »Zalimler için yaşasın Cehennem. « *