“Ey Rabbimiz bizleri; idarecileri baskı, zulüm ve işkence yapan bu memleketten çıkar, özgürlüğümüze kavuştur, bize tarafından idareciler, sahipler, koruyucular gönder, bize katından yardım edenler yolla! diye yalvarıp duran, temel hak ve hürriyetleri kısıtlanmış, baskıcı, zalim idareler altında ezilen çaresiz erkeklerin, kadınların ve çocukların kurtarılması uğrunda, Allah yolunda, İslâm uğrunda ordular yola çıkarmıyor, savaşmıyorsunuz?” (Nisa S.75)  İlahi mesajında belirtilen acı dolu sahneleri yüz yıldır ağlayarak yaşıyoruz!

Dün, Ahıska, Kırım, Doğu Türkistan ve Afganistan Müslümanları Moskof ve Çin Emperyalist canavarlarınca parçalanırken, sürgünlerle birbirinden koparılırken İslam’a isyan dünyası başsız ve Müslüman coğrafya suskundu!

Dün, Filistin ve Filistinli mazlum halklar, baş terörist Siyonist İsrail’in çizmesi altında ezilirken Sabra, Şatilla kamplarında en ağır işkenceye ve açlığa mahkûm edilirken, Şehid Şeyh Yasinler yalnızlığını ve ümmetin vurdumduymazlığını Allah’a şikâyet ederken, İslam’a isyan dünyası başsız ve Müslüman coğrafya suskundu!

Dün, Azerbaycan’ın mazlum halkları, Rus ve İran destekli Ermeni işgal ve zulmüne uğrarken, İslam’a isyan dünyası başsız ve Müslüman coğrafya suskundu!

Dün, Bosna Hersek ve Kosova’nın mazlum halkları tüm emperyalist haçlı devletlerin destekleriyle Sırp vahşilerinin işgaline uğrarken, merhum Aliya İzzet Begoviçlerin şanlı direnişleri karşısında yine İslam’a isyan dünyası başsız ve Müslüman coğrafya suskundu!

Bugün ise; 

Dünkü Filistin vs. beldelerdeki zulümlere susan Suriye, Irak ve Yemen halkları aynı acıları ve işkenceleri ve işgalleri yaşıyorlar! Hem de kurunun yaşında yaşlar da yanarak yanıyorlar! Ve hâlâ İslam’a isyan dünyası başsız ve Müslüman coğrafya suskun! 

Türkiye olarak bu yangınlardan PKK vs. terör örgütleri eliyle bizler de payımızı alıyoruz. Türkiyemizin geçmiş hükümetlerinin, Bulgaristan, Batı Trakya, Ahıska, Kırım ve Bosna Hersek ve Kosova işgallerinde suskunluklarının, Filistin işgalinde İsrail’i, Azerbaycan’ın işgalinde Ermenistan’ı desteklemenin bedellerini “Alma mazlumun ahını, çıkar aheste, aheste!” gereği acı şekilde ödemeye devam ediyoruz!

“Gülme komşuna, gelir başına!” atasözünün acı şekilde yaşandığı asrımızda fitne yangınları gülenleri de, susanları da yakmaya ve ağlatmaya devam ediyor!

Kanayan ciğerlerimiz olan mazlumların arşı titreten çığlıkları ve ahları karşısındaki petrol ülkelerinin Dolar sarhoşlarının, lüks, israf ve çılgınca eğlenceli sefih ve rezil hallerine bir bakın! 

“Zalimlere meyletmeyin! Ateş sizi de kaplar! (Hud S.113)” “Çıkarıldığı zaman, sadece çıkaranları değil toplumun tamamını kapsayacak fitne ateşinden sakının! (Enfal S.25)” âyet-i kerimeleri gereği zengin Körfez ülkelerinin şımarık yöneticileri ve halkları içlerindeki beyinsizlerle beraber ağlamadan ve şehirleri harabeye dönmeden veya şimdi tövbe etmeden işgallerin biteceğini mi zannediyorlar? Asla!

Siyonist ve haçlı canavarlar, avlarını ve kurbanlıklarını içimizdeki İsmetof, Salamonof, Sedat, Namübarek, Sisi, Esed, Maliki, Hamaneyn, Öcalan, Bağdadi, Fetanyahu gibi vs. av köpekleri eliyle yakaladılar ve hâlâ yakalıyorlar!

Osmanlı Cihan Devleti’nden sonra çobansız ve başsız kalan mazlum Müslüman coğrafyayı işgal eden sömürgeci beşli çete, avlarını av köpeklerine kurayla değil, sırayla yakalatıyorlar! Ve Müslüman coğrafyasından topladıkları yıllık haraçlarının bir kısmını çete reisi Siyonist İsrail’e teslim ediyorlar!

Ve yarın;

Av köpeklerini etkisizleştirdiğimizde, bizzat NATO haçlı ordusu işgali üstlenecek! Son darbeyi bu oyunları bozmaya başlayan Türkiye’mize vurmayı hedefleyecek!

Onun için, oyunda oynaşta olma lüksümüz ve zamanımız yok! 

Particilik, mezhepçilik, ırkçılık gözlüklerini atalım. 

25 Temmuz Yenikapı ruhunu pekiştirelim! 

Kardeş olalım. Acele safları sıklaştıralım. 

Asırlardır Anadolu’nun işgali hayaliyle matem tutan işgalcilerin “Böl! Parçala! Yut!” planlarına alet olup, ülkemizi ve tüm Müslüman coğrafyayı yem ettirmeyelim!

Dün; Kudüs, Gazze, Sarayova, Prizren, Üsküp, Kaşgar, Gümülcine, Kabil, Bağdat, Halep! 

Bugün ise; Misak-ı Milli sınırlarımızdaki resmi şehrimiz Musul yanıyor! Ya yarın!

Zira canavarlar kurayla değil, sırayla yakıyorlar ve yutuyorlar!

Allah (c.c), tüm mazlumların çığlıklarına ve ahlarına kulağını ve kollarını açarak sahiplenen Türkiyemizin, ümmetin lideri Tayyibimizin ve destekleyen tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun!

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun!   

Selam, sevgi ve duayla.